خدمات

طبقه بندی موضوعی

۱۵۵ مطلب در بهمن ۱۳۹۵ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

 

:: Kemer | کمر

 

این منطقه در فاصله 42 کیلومتری شهر آنتالیا قرار دارد. در طول این مسیر 42 کیلومتری چشم اندازهای بسیار زیبا وجود دارد. در شهر کمر اقامتگاهی احاطه شده با مناظر بدیع و زیبا طراحی گردیده که محیطی ایده آل را برای گذراندن تعطیلات گردشگران بوجودآورده است.

 

تفرجگاه مجهزو ساحلی کمر به افراد علاقمند به ورزش های آبی از جمله قایقرانی و دریانوردی این امکان را میدهد تا به خلیج ها و سواحل بکر موجود در منطقه جنوبی شهر رفته و از مناظر دیدنی آن لذت ببرند

اجناس ارائه شده در مراکز خرید این شهر جهت تهیه هدیه و سوغاتی بسیار مناسب می با شد. در قسمت شمالی این تفرجگاه پله کانهائی تعبیه گردیده است که شما را مستقیماً به ساحل متصل می کند. ساحل منطقه کمر ساحلی با پرچم آبی است. (واژه پرچم آبی از سوی اتحادیه اروپا اعطا گردیده و درمعنای مناطقی که دارای سواحل پاک و تمیز هستند استفاده میگردد.)

 

:: پارک ōrūk | Y – یوروک

 

اهالی این منطقه در تور آنتالیا بطور سنتی زندگی کرده و اکثریت آنها در حرفه های سنتی نیز اشتغال دارند.

 

خلیج پیوسته ، منطقه ای است با مناظر بدیع و دلپذیر. این منطقه همه امکانات لازم برای ورزش و سرگرمی های روزانه را دارا می باشد. در ماه آوریل هر سال فستیوالها و کارنا و الهای کمر به زیبائی هر چه تمامتر برگزار می گردد.

هم چنین مسابقات قایق رانی بین کمر و گیرنه (یکی از شهرهای قبرس شمالی در جمهوری ترکیه) که همه ساله در فصل بهار برگزار می گردد نیز از دیگر جاذبه های اطراف این منطقه به شمار می آید. در اطراف کمر نیز مناطق توریستی دیدنی بسیاری وجود دارد.

 

:: Belek | بلک

 

این منطقه به عنوان مرکزی لوکس و مدرن و محل مناسبی برای استفاده از دریا و گرفتن حمام آفتاب به شمار می آید. شهر بلک در فاصله 40 کیلومتری در تور آنتالیا قرار دارد این شهر کلوپ ملی گلف را نیز در خود جای داده است.

 در این مکان که با نام بهشت گلف بازان نیز معروف می باشد علاوه بر امکانات گلف 18 حفره ای و 9 حفره ای شرائط مناسبی برای انجام ورزشهای آبی نیز وجود دارد. در این مکان گردشگران این شانس را خواهند داشت تا از نزدیک طعم غذاهای متنوع ترکی را هم بچشند. شب هنگام هم از فضاهای باز که برای تفریحات تدارک دیده شده می توانند لذت ببرند.

 

:: آبشارهای ماناوگات | Manavgat

 

اگر چه دارای ارتفاع بلندی نیستند اما آب شیری رنگ و کف آلود آن با قدرت هر چه تمامتر با صخره ها برخورد کرده و صحنه های زیبائی را بوجود می آورد.

وجود آبشارها ، باغات چایی و رستورانها ، این منطقه را به محلی دلپذیر و استراحتگاهی خنک خصوصاً بعد از یک روز گردش و تفریح تبدیل نموده است. در این منطقه ، امکان این را خواهید داشت تا با قایق توریستی سفر دلپذیری را در رودخانه ( Manavgat - ماناوگات) به انجام برسانید.

 

:: غار داملاتاش | Damlatas

 

این غار مکان مناسبی است برای گردشگران که در آن علاوه بر دیدن مناظر خارق العاده طبیعی امکان دیدن سنگهائی تغییر شکل یافته نیز وجود دارد.

 در این غار دیوارهای سنگی که به طرز خارق العاده ای در طول زمان تغییر شکل داده تصاویر بسیار زیبایی را خلق کرده اند.

در همین محدوده موزه باستان شناسی و قوم نگاری نیز وجود دارد که بازدید از آنها نیز خالی از لطف نمی باشد. (این موزه همه روزه بجز روزهای دوشنبه جهت بازدید گردشگران باز می باشد).

از مکانهای دیدنی دیگر این منطقه 3 غار دریائی بنام های Fosforlu Mağra - فسفرلوماعارا به معنای غار فسفری با ترکیبات سنگی درخشان و شب تابی که در خود جای داده است.( Kızlar Mağrası - کیزلارماعاراسی) غار دخترها که در گذشته محل نگهداری اسرای زن توسط دزدان دریائی به شمار می آمده است و Mağrası) Aşıklar - عاشیک لا ر ماعاراسی) می باشد که دسترسی به این 3 غار با قایق امکان پذیر خواهد بود.


  • mina afshar
  • ۰
  • ۰

سفر به آنتالیا

 

آنتالیا از کوههای توروس- Toros با پوشش گیاهی از درختان کاج بسمت پایین جایی که دریای زلال و جوشان قرار گرفته امتداد می یابد و به خط ساحلی نا منظم خلیج دور دست منتهی میگردد.

 

این منطقه آفتابی در تور آنتالیا در طول 300 روز سال همانند بهشتی جهت فعالیت های از قبیل حمام آفتاب ، شنا ، موج سواری ، اسکی روی آب و قایق رانی و کوهنوردی مورد استفاده قرار می گیرد.

 

چنانچه در ماههای مارس و آوریل به آنتالیا سفر کنید می توانید صبح هنگام به اسکی کردن و عصرها در آبهای گرم مدیترانه به شنا کردن بپردازید. علاوه بر مناطق تاریخی مهم که در این منطقه قرار دارند ، می توان از جنگل های کاج و باغات زیتون ، مرکبات و نخلها و در نهایت از مزارع موز و ادوکادو نیز نام برد.

 

سواحل دریای مدیترانه در ترکیه بعنوان یک مرکز تفریحی و توریستی تلقی می شود. در این سواحل گردشگران میتوانند با استفاده از امکانات رفاهی در همه مکانهای توریستی و تأسیسات آن و همینطور سایر موارد همطراز در کنار میزبانی مردم خونگرم و مهمان نواز آن تعطیلات خوب و خوشی را سپری نمایند.

 

آنتالیا از کوههای توروس- Toros با پوشش گیاهی از درختان کاج بسمت پایین جایی که دریای زلال و جوشان قرار گرفته امتداد می یابد و به خط ساحلی نا منظم خلیج دور دست منتهی میگردد.

 

این منطقه آفتابی در طول 300 روز سال همانند بهشتی جهت فعالیت های از قبیل حمام آفتاب ، شنا ، موج سواری ، اسکی روی آب و قایق رانی و کوهنوردی مورد استفاده قرار می گیرد.

 

چنانچه در ماههای مارس و آوریل به آنتالیا سفر کنید می توانید صبح هنگام به اسکی کردن و عصرها در آبهای گرم مدیترانه به شنا کردن بپردازید. علاوه بر مناطق تاریخی مهم که در این منطقه قرار دارند ، می توان از جنگل های کاج و باغات زیتون ، مرکبات و نخلها و در نهایت از مزارع موز و ادوکادو نیز نام برد.

 

سواحل دریای مدیترانه در ترکیه بعنوان یک مرکز تفریحی و توریستی تلقی می شود. در این سواحل گردشگران میتوانند با استفاده از امکانات رفاهی در همه مکانهای توریستی و تأسیسات آن و همینطور سایر موارد همطراز در کنار میزبانی مردم خونگرم و مهمان نواز آن تعطیلات خوب و خوشی را سپری نمایند.

 

:: کسیک مناره | Kesik Minare

 

به معنای مناره های بریده شده می باشد که در گذشته بعنوان کلیسا از آن استفاده می شده است. این اثر در واقع نمایانگر تاریخ کهن شهر که زمان رومی ها ، بیزانس ، سلجوقیان ، عثمانی ها تا به امروز را شامل میشود ، می باشد. هنگامیکه امپراتور ها دریان در سال 130 بعد از میلاد در شهر (فاسیلین) از استان آنتالیا دیدن کرد بافتخار او دروازه ای با سه طاق و ستونهای تزئین شده بنا گردید. در آن زمان این دروازه تنها راه ورودی به شهر به شمار میآمد. امروزه دو برج دروازه و قسمتهائی از دیوار مربوطه را می توان در کنار بندرگاه مشاهده نمود. برج ساعت هم نمادی دیگر از این شهر است که هم چنان در میدان کاله کاپیسی بعنوان سمبل صلابت و پایداری جای خود را در این شهر قدیمی حفظ کرده است.

 

:: شهرک ساکلی کنت | Saklı Kent

 

در فاصله 50 کیلومتری آنتالیا شهری است ایده آل برای ورزش های زمستانی ، این شهر در قسمت شمالی منطقه باتلاقهای کوهستانی باکیرلی و در ارتفاع حدود 1750-1900 متری از سطح دریا قرار گرفته است.

 

در ماههای مارس و آوریل علاوه بر اینکه شما می توانید صبح هنگام در این ارتفاعات به ورزش مفرح اسکی بپردازند ، این امکان را خواهید داشت تا غذای مورد دلخواه را که شاید خوراک ماهی باشد در این محل میل کنید. سپس در ارتفاعات پا ئین تر به ورزش موج سواری و شنا پرداخته و در صورت تمایل حمام آفتاب بگیرید.

علاوه از این شما می توانید قسمتی از وقت خود را به تماشای پارک حفاظت شده دوزلرچالی که در منطقه شمالی  تور آنتالیا قرار دارد بگذرانید.هم چنین از نزدیک حیات وحش آن منطقه که شامل حیواناتی چون آهو و بزکوهی می باشد را تماشا کنید. البته از مشاهده دره 115 متری گوور که بسیار هم زیبا میباشد نیز نباید غافل شد.یکی دیگر از مناطق دیدنی آنتالیا غار کارائین است که در فاصله 30 کیلومتری شهر آنتالیا شرق کوه چان قرار دارد.از خصوصیات در خور توجه این مکان تعلق آن به دوران پارینه سنگی می باشد.

 

:: باکیرجیلار چارشی سی | Bakircılar arşısı

 

بازار مس فروشان در شهر بوردور محل مناسبی است برای خرید اجناس مسی و صنایع دستی زیبا ، در این شهر بناهای زیبایی وجود دارد که با هنر معماری محلی و سنتی در دوران عثمانیان بنا نهاده شده است.قدمت این بناها به قرن 17 میلادی باز می گردد. در این خصوص مناطق دیگری همچون - Taşoda تاشودا و Koca oda کجاادا که نام دیگر آن elikbaş چلیک باش می با شد نیز وجود دارد. همچنین ısırlıar Konaks) - Mمیسیرلیلارکناکز) با دکورا سیونهای زیبای داخلی و خارجی ساختمانهای خود بیانگر نوع معماری عثمانی می باشد.

 

موزه باستانشناسی بوردور مصنوعات متنوعی را از سراسر ناحیه گرد هم آورده و به معرض دید بازدیدکنندگان قرار می دهد. این موزه بجز روزهای دوشنبه همه روزه برای بازدید عموم باز است.

 

:: پارک ملی | Kovada – کووادا

 

این پارک در فاصله 30 کیلومتری جنوب دریاچه ایدیرکه دورتادور دریاچه کووالا را احاطه کرده است قرار دارد. این منطقه نیز منطقه ای بکر و کوهستانی با آب و هوای خنک و مطبوع است.


  • mina afshar
  • ۰
  • ۰

 

Colosseum، رم، ایتالیا:

 

کولوسئوم یک تماشاخانه بیضی‌وار در مرکز رم در ایتالیا است. این آمفی‌تئاتر بزرگترین از نوع خود در امپراتوری روم باستان بوده است و از دیدنیهای تور اروپا  هست . حتما فیلم گلادیاتورها را دیده اید ! نبردهای خونین بر سر مرگ و زندگی گلادیاتورها یکی از سرگرمی‌های روزانه امپراطوران و اشرافیان روم بوده‌ است و در آنزمان امپراطوری روم در این امفی تئاتر شاهد فجیع ‌ترین جنایات به شکل کشتار بردگان و مسیحیان بوده ‌است. قدمت تاریخی و شکوه و جلال این بنا ، سالانه بازدیکننده های بسیاری را جذب خود مینماید .این اثر با ارتفاع حدودا ۴۸ متری ، به عنوان یکی از عجایب هفتگانه جدید به شمار می‌رود

 

کلیسا Duomo، فلورانس، ایتالیا:

 

مجتمع کلیسای جامع ایتالیا، که در پیزا دل دومو واقع شده، شامل تعمید گاه و برج کلیسای گیوتو می‌باشد.این سه ساختمان جز مکان میراث جهانی یونسکو هستند که مرکز تاریخی فلورانس را پوشانیده و جاذبه اصلی برای توریست‌هایی است که منطقه توسکانی را بازدید می‌نمایند.این عمارت با شکوه یکی از بزرگترین کلیساهای ایتالیا محسوب می‌شود، و دارای بزرگترین گنبد آجری ساخته شده در جهان می‌باشد.

 

برج ایفل، پاریس، فرانسه:

 

برج ایفل (به فرانسوی: Tour Eiffel) برجی فلزی در میدان شان دو مارس و در کنار رود سن واقع در شهر پاریس است. برج ایفل که امروزه به عنوان نماد فرانسه شناخته می‌شود، پربازدیدترین بنای جهان و یکی از شناخته‌شده‌ترین بناها در جهان است

 

ارتفاع برج ۳۲۴ متر است که در زمان خود مرتفع‌ترین برج جهان بوده است. نام برج ایفل از نام سازنده‌اش گوستاو ایفل گرفته شده است و پای ثابت تورهای فرانسه برا گردشگران میباشد .

 

Grand’Place، بروکسل، بلژیک:

 

Grand Place میدان مرکزی و تجاری شهر بروکسل در بلژیک است که با فروشگاه های مختلف ، تالار شهر (Townhall) و (Bread house) ، احاطه شده است . این میدان مهم ترین ، جاذبه توریستی شهر است و در نزدیکی بنای اتومیوم و مجسمه پسر بچه (Manneken Pis) واقع شده است.

 

گراندپلیس برای فرش گل (Flowercarpet) خاصش ، صاحب شهرت جهانی شده است به نحوی که هر دو سال یکبار نمایش گل های بگونیا (Begonia) به مدت چند روز در اواسط ماه اگوست برگزار می شود و جهانگردان بیشماری را به خود جذب مینماید . گراندپلیس در سال ۱۹۹۸ توسط سازمان یونسکو به عنوان میراث جهانی ثبت گردید .

 

Mont-St-Michel، نورماندی، فرانسه:

 

نورماندی در تور اروپا  منطقه‌ای واقع در شمال غربی فرانسه مربوط به قرون وسطا است. این منطقه در سال ۹۱۱ توسط شارل ابله پادشاه فرانک‌ های غربی به وایکینگ ‌های نروژی که به نورمان مشهور بودند به صورت دوک نشین بخشیده شد تا از حمله های همیشگی آنها به خاک فرانسه جلوگیری گردد. برای دیدن این ناحیه تماشای منظره ی باشکوه غروب آفتاب Mont-St-Michel را از دست ندهید .


  • mina afshar
  • ۰
  • ۰

 

رضا مورکیان، کارشناس مواد آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد می‌گوید: ظروف روی از جنس آلومینیوم است و استفاده از آن ها ضرری ندارد.

 

وی، نگهداری مواد غذایی اسیدی در داخل این سرویس قابلمه ظروف را مناسب ندانست و ادامه داد: نگهداری مواد غذایی اسیدی و ترش در داخل این ظروف سبب خورانندگی آن می‌شود؛

 به عبارتی آلومینیوم که در این ظروف وجود دارد وارد مواد غذایی می‌شود بنابراین استفاده از این ظروف برای نگهداری مواد اسیدی مناسب نیست.

 

وی با اشاره به این‌که در مجموع ظروف روی از ظروفی هستند که از زمان قدیم مورد استفاده مردم بوده است، افزود: براساس تحقیقات انجام شده در زمینه ظروف روی که آلومینیوم در آن ها به کار رفته، مصرف آلومینیوم در بلندمدت سبب ابتلا به آلزایمر می‌شود، بنابراین به جز این مورد، استفاده از ظروف روی اشکال دیگری ندارد.

 

وی گفت: با دقت در ظروف روی که جهت نگهداری آب لیمو یا ماست استفاده می‌شوند، در می یابیم که بعد از یک یا دو روز ظرف سیاه می‌شود چرا که نگهداری مواد اسیدی مانند آب لیمو و ماست در این ظروف سبب خورانندگی ظرف می‌شود

 

 بنابراین استفاده از مواد اسیدی، هم ظرف را خراب می‌کند و هم آلومینیوم را وارد مواد غذایی می‌کند.

 

تاثیر استفاده ی طولانی مدت از ظروف مسی بر مسمومیت غذایی

 

محمدرضا وفا، دانشیار دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: اگر ظروف آهنی و مسی زیاد استفاده شود این امکان وجود دارد که املاح فلزی وارد غذا شود و اگر این مقدار بیش از نیاز یک فرد باشد ممکن است مسمومیت ایجاد کند.

 

وی در خصوص مسمومیت ناشی از مصرف مکرر این ظروف برای تهیه غذا افزود: علایم عمومی مسمومیت شامل تهوع و استفراغ است و بسته به نوع مسمومیت فلزی و رسوب آن در بافت‌های نرم مانند کبد، طحال و زیر پوست می‌تواند مانند یک ماده اکسید کننده عمل کند و بر بافت تجمع یافته آسیب برساند و در همه نقاط بدن منتشر شود.

 

 بسته به شدت مسمومیت اگر سوء تغذیه حاد باشد و زود تشخیص داده شود ممکن است با درمان به موقع برطرف شود و از عوارض آن پیشگیری شود اما اگر سوء تغذیه مزمن و درازمدت باشد ممکن است عوارض جدی‌تری داشته باشد و به قسمت‌های مختلفی از بدن آسیب برساند.

 

استفاده از ظروف استیل، آلومینیوم و شیشه‌ای برای تهیه و پخت غذا مناسب است

 

دانشیار دانشکده بهداشت درخصوص مضرات مصرف بیش از حد این ظروف تأکید کرد مصرف بیش از حد این ظروف و دریافت بیش از اندازه این مواد بسیار خطرناک است و می‌تواند بر روی متابولیسم و دسترسی سایر مواد مغذی هم اثر منفی داشته باشد.

 

وفا خاطرنشان کرد استفاده از سرویس قابلمه ظروف استیل، آلومینیوم و شیشه‌ای برای تهیه و پخت غذا مناسب است و ظروف تفلون به علت ماده شیمیایی که در تهیه آن به کار رفته سرطان‌زا بوده و به مرور می‌تواند مانند املاح وارد غذا شود.

 


  • mina afshar
  • ۰
  • ۰

 

ظروف تفلون از ماده‌ای به نام پلی‌تترافلوئوراتیلن (PTFE) ساخته شده که نوعی پوشش نچسب و عایق الکتریسیته است.

 ظروف تفلون هم مقاومت حرارتی بالایی دارند و هم مقاومت شیمیایی خوبی در مقابل اسیدها و بازها و در مقایسه با پوشش‌های نچسب دیگر، از بالاترین ضریب نچسبی برخوردارند. یکی از ترکیب‌های دیگر موجود در سرویس قابلمه  تفلون که سمی هم هست، کادمیوم است.

 

این فلز سنگین در درازمدت می‌تواند باعث ایجاد اختلال در رشد به خصوص رشد قدی کودکان، بروز سرطان و ضایعات پوستی ‌شود. علاوه بر این، کادمیوم در سنتز هموگلوبین دخالت می‌کند و عامل بروز کم‌خونی است.

ظروف تفلونی که استفاده می‌کنید، حتما باید استاندارد باشند و اگر آسیب دیدند، آن ها را کنار بگذارید.

ظروف آسیب‌دیده نباید دوباره بازسازی و روکش شوند زیرا معمولا این کار را افراد غیرحرفه‌ای انجام می‌دهند و احتمال اینکه مواد غیراستاندارد برای بازسازی به کار گرفته شود، بالاست.

 از طرفی، بعد از بازسازی، آسیب‌پذیری این ظروف بیشتر می‌شود و سریع‌تر از بین می‌روند و احتمال اینکه مواد سمی وارد غذا شود، بیشتر خواهد شد.

 

باید به این نکته توجه کرد که تفلون یک روکش است و زیر آن ممکن است فلزات مختلفی استفاده شود. در بیشتر موارد جنس این ظروف اصلی، آلومینیوم است.

 

 وقتی تفلون صدمه می‌بیند، نه‌تنها خود آن مواد سمی آزاد می‌کند بلکه فلز زیر آن نیز حاوی ناخالصی‌هایی است که سمی‌اند و ممکن است وارد غذا شوند.

 

مثلا آلومینیوم خود ناخالصی‌هایی دارد که احتمال بروز یبوست، اختلال‌‌های گوارشی، پوکی استخوان، آلزایمر، کم‌خونی شدید و راشیتیسم را افزایش می‌دهد

 بنابراین اگرسرویس قابلمه تفلون آسیب‌ دید به طور کل آن را دور بیندازید. البته هر نوع غذایی که در ظروف تفلون پخته شود، عناصر سمی را به خود نمی‌‌گیرد و برخی موادغذایی اسیدی این عمل را تسریع می‌کنند، اما به هر حال خطر وارد شدن عناصر سمی مثل کادمیوم منتفی نیست.


  • mina afshar
  • ۰
  • ۰

 

۲۰. به سبد نان روی میز دست نزنید

 

زمانی که بسیار گرسنه هستید ممکن است به آنچه روی میز چیده شده دستبرد بزنید. با این کار چندصد کالری به آنچه میل می کنید خواهید افزود. خصوصا اگر این کار را با تکه های نان و کره انجام دهید.

 

قبل از اینکه غذا خوردن را آغاز کنید، سبد نان را باز گردانید یا بخواهید که آن را از آنجا بردارند.

۲۱. دو پیش غذا سفارش دهید

 

عمدتا غذاهایی در اندازه های بزرگ سبب می شوند که فراد پرخوری کنند. زمانی که می دانید اندازه های غذا در یک رستوران بزرگ است، می توانید با سفارش دادن دو پیش غذا در اندازه های کوچک، ولع خوردن آن وعده بزرگ را از بین برده یا کم کنید.

 

با این کار از غذایی که می خورید هم لذت بیشتری خواهید برد.

۲۲. برخی از بخش های خوراکی را حذف کنید

 

یکی از راهکارهایی که می توانید با کمک آن کالری کمتری مصرف و لاغری شکم کنید، انتخاب درست غذایی است که می کنید.

 

به عنوان مثال اگر می خواهید یک برگر بخورید، با برداشتن نان از روی آن می توانید کالری دریافتی را به ۱۶۰ کالری کاهش دهید. اگر هم اندازه برگری که میل می کنید بزرگ است با برداشتن نان آن، کالری اضافه تری را حذف خواهید کرد.

 

همچنین می توانید سیب زمینی ها و یا نان اضافه ای که در کنار آن غذا قرار داده شده را با سبزیجات جایگزین کنید.

۲۳. اندازه بزرگ را سفارش ندهید

 

اگرچه در بیشتر رستوران ها اندازه نوشیدنی ها عمدتا بزرگ است می توانید به اندازه های کوچک بسنده کنید.

۲۴. پنیر اضافه نخورید

 

از آنجایی که حتی ورقه های نازک پنیر هم می تواند در حدود ۱۰۰ کالری به کالری های دریافتی شما بیافزاید به همین دلیل نیز بهتر است به همان مقدار محدود در انواع عادی بسنده کنید.

۲۵. سبک آشپزی خود را تغییر دهید

 

پختن غذا در منزل و توسط خودتان می تواند تا اندازه فراوانی در میزان کالری دریافتی آن موثر باشد. اگر هدف اصلی شما کاهش وزن و کاستن میزان کالری غذاهای مصرفی تان باشد بهتر است اساسا در روش های آشپزی خود تغییراتی را به وجود آورید.

 

می توانید از گریل کردن، بخارپز کردن و یا سرخ کردن با روغن های باکیفیت استفاده کنید.

۲۶. به جای سُس هایی که در آنها مقادیر فراوانی خامه وجود دارد پایه اصلی سُس را گوجه فرنگی قرار دهید

 

سُس هایی که در آنها مقادیر فراوانی خامه وجود دارد نه تنها مقادیر قابل توجهی کالری دارند بلکه هیچ نوع سبزیجاتی در آنها وجود ندارد. با تغییر پایه سس هایی که درست می کنید کالری را کاهش و سبزیجات را افزایش دهید.

۲۷. یاد بگیرید که برچسب روی مواد غذایی را بخوانید

 

همه غذایی هایی که راحت تهیه می شوند، ناسالم نیستند اما می توانند حاوی چربی و شکر باشند. با نگاه کردن به برچسب مواد غذایی می توانید دریابید که چه ترکیباتی در آنها وجود دارد.

 

توجه داشته باشید که اگر کاهش وزن تان برای تان اهیمت دارد میزان کالری درج شده روی آن ماده خوراکی را نیز بخوانید.

۲۸. خود میوه را به جای آب آن میل کنید

 

میوه ها سرشار از فیبر، ویتامین، مواد معدنی و آنتی اکسیدان هستند بنابراین برای رژیم غذایی شما گزینه بسیار خوبی به شمار می آیند.

 

در مقایسه با آبمیوه، میوه می تواند احساس سیری بیشتری به شما بدهد ضمن اینکه آبمیوه می تواند مقدار کالری بیشتری به شما برساند. کالری میوه از آب آن کمتر است.

۲۹. مقابل تلویزیون به چای چیپس و پفک، میوه و سبزیجات میل کنید

 

به جای آنکه مقابل تلویزیون بنشینید و یک بسته چیپس را مقابل خود قرار دهید، مقداری میوه و سبزیجات را جایگزین کنید که کالری بسیار کمتری هم دارند.

۳۰. گوشت مرغ را با پوست آن نخورید

 

اگر سینه مرغ را بدون پوست میل کنید حدود ۱۴۲ کالری دریافت خواهید کرد اما سینه مرغ با پوست دارای ۱۹۳ کالری یا حدود ۵۰ کالری اضافه تر در لاغری شکم است.

۳۱. دوباره غذا نکشید

 

اگر غذا آنقدر خوشمزه است که دلتان می خواهد باز هم بکشید و بخورید، خودتان را کنترل کنید. با این کار کنترل غذا خوردن از دست تان خارج نخواهد شد.

۳۲. پیتزاهای نازک تر و با حجم کمتر را سفارش دهید

 

پیتزا یکی از غذاهای بسیار رایج در میان بیشتر مردم است که کالری بالایی هم دارد. اگر می خواهید از خوردن پیتزا لذت ببرید، اندازه متوسط و نازک آن را سفارش دهید که مانند نوع سبزیجات آن کالری کمتری نیز دارد.

۳۳. روزه های مناسب بگیرید

 

روزه گرفتن یکی از راهکارهایی است که برای کاهش وزن می تواند مفید باشد. با فاصله ای که مابین وعده های غذایی به وجود می آید، می توانید باعث سوزاندن کالری بیشتری شوید.

 

روزه های گوناگونی وجود دارند که می توانید با مشورت مشاور تغذیه یکی از مناسب ترین آنها برای خودتان را برگزینید.

۳۴. به اندازه کافی بخوابید

 

کم خوابی سبب افزایش وزن می شود. در واقع افرادی که به خوبی نمی خوابند در قیاس با کسانی که از روند خواب مناسبی برخوردار هستند، بیشتر چاق می شوند.

 

علت این امر این است که افرادی که کمتر می خوابند بیشتر گرسنه می شوند و مواد غذایی بیشتری مصرف می کنند. اگر در صدد کاهش میزان کالری دریافتی هستید باید وضعیت خواب خود را نیز بهبود بخشید.

 

نکته

 

کاهش وزن می تواند به عنوان یک چالش به شمار آید چرا که قرار است بیشتر از کالری ای که دریافت می کنید مصرف کنید. موارد فوق الذکر می توانند در کاهش میزان کالری دریافتی به شما کمک کنند.

 

تمام عزم خود را جزم کنید و با رعایت موارد بالا، این چالش را با موفقیت به پایان برسانید.

 


  • mina afshar
  • ۰
  • ۰


 

روش های و راه های دریافت کالری کمتر برای لاغر شدن را در ادامه بهتان معرفی می کنیم.

 

مسلم است برای آنکه وزن تان کاهش پیدا کند باید میزان کالری ای که دریافت می کنید کمتر از کالری باشد که بدن تان می سوزاند. البته کاهش میزان غذایی که مصرف می کنید کار چندان آسانی نیست اما کاهش وزن و داشتن اندام مناسب سختی های خاص خودش را دارد.

 

در ادامه این نوشته راهکارهای نه چندان دشواری برای تان برشمرده شده که می توانند با رعایت مداوم به کاهش وزن تان و لاغری شکم کمک کند. این موارد را با هم مرور می کنیم.

۱. کالری های مصرفی را بشمارید

 

یکی از راه هایی که به شما می گوید بیش از اندازه کالری مصرف نمی کنید شمردن کالری هایی که میل می کنید، در گذشته این کار تلف کردن وقت بود اما گوشی های تلفن جدید می توانند این کار را به راحتی انجام دهند.

 

برخی از اپ ها همچون Noom Coach می توانند راهکارهای مفیدی را در ارتباط با سبک زندگی در اختیارتان قرار بدهند که می توانند تبدیل به عادات موثر برای مدتی طولانی شوند.

۲. سُس کمتری مصرف کنید

 

افزودن سس های مایونز و کچاپ می توانند مقادیر قابل توجهی کالری را به رژیم غذایی شما بیافزایند. تنها یک قاشق غذاخوردی سس مایونز ۵۷ کالری را به وعده غذایی تان اضافه خواهد کرد.

 

اگر در رژیم غذایی تان به مقدار قابل توجهی سس وجود دارد تلاش کنید که آن را برای کاهش میزان کالری دریافتی کم کنید.

 

۳. با نوشیدنی هایی چون نوشابه کالری های دریافتی را افزایش ندهید

 

در بسیاری از موارد نوشیدنی ها از لیست کالری های روزانه ای که مصرف می کنیم دور می مانند. نوشیدنی های شیرین همچون نوشابه دارای کالری بالایی هستند. همچنین می توانند سبب بیماری هایی چون چاقی و ابتلا به دیابت نوع دوم شوند.

 

یک بطری نوشابه نیم لیتری نزدیک به ۲۰۰ کالری انرژی تولید می کند که شامل ۴۴ گرم شکر نیز است.

 

یک پژوهش علمی نشان داده مصرف نوشیدنی های پرشکر نه تنها میزان کالری دریافتی شما را افزایش می دهد بلکه سبب می شوند که احساس سیری کمتری کرده و سریع گرسنه شوید. خصوصا نوشیدنی های شیرین که به صورت صنعتی تولید شده اند می توانند زیان بیشتری هم داشته باشند.

۴. به چای و قهوه خود شکر اضافه نکنید

 

چای و قهوه به تنهایی جزء نوشیدنی های بدون کالری به شمار می آیند اما با افزودن شکر به آن باعث افزایش این کالری خواهید شد. شاید به نظر برسد که این مقدار شکر چندان زیاد نیست اما با انجام روزانه این کار قابل ملاحظه خواهد بود.

۵. خودتان غذا بپزید

 

زمانی که غذایی که توسط فرد دیگری آماده شده باشد را می خورید نمی توانید کاملا متوجه بشوید که چه چیزهایی در آن به کار برده شده.

 

آیا سالم است یا خیر یا اینکه چه میزان کالری دارد؟ چرا که نمی دانید دقیقا چقدر شکر یا چربی در آن به کار رفته. اگر خودتان آشپزی کنید می توانید میزان کالری را بهتر محاسبه کنید.

۶. هیچ هله هوله ای در منزل نگه ندارید

 

اگر دم دستان هله هوله وجود داشته باشد احتمال آنکه آن را میل کنید نیز افزایش پیدا می کند. همچنین اگر در گروه افرادی باشید که در زمان استرس بیشتر می خورید می تواند برای تان مشکل سازتر باشد. پس هله هوله ای در اطراف خود قرار ندهید.

۷. از بشقاب کوچک تر استفاده کنید

 

اکنون به طور متوسط و در مقایسه با دهه های ۹۰ میلادی اندازه بشقاب های غذا تا ۴۴ درصد بزرگ تر شده. همان اندازه بزرگ تر می تواند باعث شود که میزان غذایی که توسط افراد خورده می شود افزایش پیدا کند .

 

مطالعات نشان داده که در بوفه ها، افرادی که بشقاب های بزرگ تری را برای کشیدن غذا استفاده می کنند تا ۴۵ درصد بیشتر از افرادی که بشقاب های کوچک تر استفاده می کنند غذا می خورند.

۸. در وعده های غذایی خود از سبزیجات فراوان استفاده کنید

 

بیشتر مردم به اندازه کافی سبزیجات مصرف نمی کنند. در واقع نشان داده شده که ۸۷ درصد از مردم آمریکا میزان سبزیجات توصیه شده را رعایت نمی کنند و آن را در وعده های غذایی خود قرار نمی دهند.

 

نیمی از وعده غذایی خود را با سبزیجات پر کنید و با این کار کالری دریافتی تان را کاهش دهید.

۹. قبل از وعده های اصلی آب بنوشید

 

با میل کردن آب پیش از غذا اشتهای تان برای خوردن غذا کاهش پیدا می کند و با مصرف کالری کمتر احساس رضایت بیشتری در شما به وجود خواهد آمد.

 

مطالعات نشان داده که با مصرف ۵۰۰ میلی لیتر آب قبل از وعده غذایی، میزان کالری دریافتی تا ۱۳ درصد کاهش پیدا می کند. نوشیدن آب موجب کاهش وزن تان نیز خواهد شد.

۱۰. پیش غذای کم کالری ای میل کنید

 

مطالعات نشان داده اند که مصرف پیش غذاهای سبکی چون سوپ و سالاد باعث می شود که از پرخوری جلوگیری به عمل آید. در واقع در یک پژوهش نشان داده شده که خوردن سوپ قبل از غذا تا ۲۰ درصد میزان کالری دریافتی از طریق غذای اصلی را کاهش خواهد داد.

۱۱. آرام غذا بخورید

 

زمان کافی برای صرف غذای خود اختصاص دهید و لقمه ها را به آرامی بجوید، این کار به شما کمک خواهد کرد که سریع تر احساس سیری کنید و کمتر هم غذا بخورید.

 

کسانی که عادت به تند غذا خوردن دارند زمانی که دهان شان پر است، قاشق و چنگال را زمین بگذارند و لقمه هایی را که می جوند را بشمارند. این کار به آرام تر خوردن غذا کمک خواهد کرد.

۱۲. سس مخصوص با کالری فراوان را در کنار سالاد و نه روی آن سفارش دهید

 

در برخی از مواقع، غذاهای کم کالری ای همچون سالاد هم می توانند شما را گول بزنند. این زمانی است که یک ظرف بزرگ سالاد با سسی که محتوی کالری فراوان است برای شما آورده می شود و این سس تمان سطح آن سالاد را فراگرفت است.

 

اگر به سس سالاد علاقه دارید آن را در کنار سالاد خود سفارش دهید تا بتوانید میزان مصرف آن را در کنترل داشته باشید.

۱۳. اندازه غذایی را که میل می کنید در نظر داشته باشید

 

هرچقدر میزان غذایی که برای خود می کشید بیشتر باشد شما هم ناگزیر به خوردن غذای بیشتر خواهید بود. این یکی از مشکلاتی است که بسیاری از افراد در بوفه هایی که می توانند هر آنچه دوست دارند میل کنند با آن برخورد می کنند.

 

برای آنکه از پرخوری پرهیز کنید، بشقاب کوچک تری بردارید تا مقدار کمتری از آن چیزی که می خواهید میل کنید را داخل آن بکشید.

۱۴. بدون حواس پرتی غذای خود را میل کنید

 

محیط نیز می تواند تاثیر فراوانی بر میزان غذا خوردن افراد داشته باشد. مطالعات نشان داده افرادی که در حین غذا خوردن و برای انجام کار دیگری متوقف می شوند ۳۰ درصد بیشتر از افرادی که به غذا خوردن خود تمرکز می کنند، غذا می خورند.

 

برخی از این عوامل محیطی همچون نگاه کردن به تلویزیون، خواندن کتاب، استفاده از تلفن همراه و یا کار کردن با کامپیوتر می تواند حواس فرد را از خوردن غذا پرت کند.

۱۵. لزومی ندارد هرآنچه روبروی تان گذاشته شده را بخورید

 

برخی از افراد خود را متعهد می کنند که تمام غذایی را که روبروی آنها گذاشته شده را میل کنند. لزومی ندارد که اگر گرسنه نیستید تمام آن غذا را میل کنید. به جای این کار تلاش کنید که متفکرانه غذا بخورید.

 

این بدان معناست که به آنچه می خورید توجه داشته باشید. احساس خود از خوردن آن را مورد توجه قرار دهید. با این توجه زمانی که سیر شدید به طور خودکار دست از خوردن غذا خواهید کشید.

۱۶. نیمی از دسرهای شیرین را میل کنید

 

بسیاری از دسرها در اندازه های متوسط و بزرگ سرو می شوند. اگر عادت به خوردن دسر دارید و ترک این عادت برای تان دشوار است، نوع کوچک آن را انتخاب کنید.

 

اگر هم بیرون غذا می خورید یک دسر بگیرید و آن را با دوست خود قسمت کنید.

۱۷. زمانی که می خواهید بیرون غذا بخورید بخشی از آن وعده را با خود از رستوران بیرون بیاورید

 

عمدتا در رستوارن ها، غذاها در اندازه های بزرگ سرو می شوند که حاوی کالری فراوانی است. برای آنکه از پرخوری ممانعت به عمل آورده باشید، به گارسون بگویید نیمی از غذای شما را برای تان کنار بگذارد و فقط نصف آن را برای تان بیاورد. یا اینکه می توانید یک غذا بگیرید و آن را با دوست خود تقسیم کنید.

 

مطالعات نشان داده افرادی که اندام های مناسبی دارند عمدتا غذای خود را با دیگران تقسیم می کنند و یا یک غذای کوچک سفارش می دهند.

۱۸. با دست غیرغالب خود غذا بخورید

 

ممکن است این پیشنهاد کمی برای تان عجیب به نظر برسد اما اگر تند غذا می خورید با این کار سرعت غذا خوردن خود را کاهش خواهید داد.

۱۹. در تمام وعده های غذایی پروتئین را بگنجانید

 

مصرف پروتئین در تمام وعده های غذایی می تواند سبب کاهش وزن و لاغری شکم شود. یکی از دلایل آن هم این است که پروتئین باعث ایجاد احساس سیری می کند و جلوی زیاده روی در خوردن را نیز می گیرد.


  • mina afshar
  • ۰
  • ۰

 

بدنه ظروف پخت و پز از مواد اولیه متفاوتی تشکیل شده است. در برخی موارد برای راحتی کار و بالا بردن بهداشت و سلامتی، سطح داخلی و یا بیرونی این ظروف را با لایه ای از جنس های مختلف روکش می کنند.

 در این مقاله در مورد روکش های تفلون وسرویس قابلمه سرامیک توضیحاتی ارایه شده است.

 

ظروف پخت و پز روکش شده با تفلون

 

روکش نچسب تفلون

 

ظروف دارای لایه نچسب را گاهی با نام تجاری تفلون (نام تجاری ظروف پخت و پز نچسبی است که برای اولین بار در بازار ارائه شدند) نیز می شناسند.

 این ظروف از ماده ای به نام پلی تترافلورواتیلن یا به اختصار PTFE ساخته می شوند.

 برای پلی مریزه کردن PTFE از ماده ای به نام پلی فلوئورواُکتانوئیک اسید یا PFOA استفاده می شود.

مطالعات انجام شده نشان داده است که PFOA با افزایش ریسک ابتلا به سرطان، افزایش کلسترول خون، بیماری های تیروئیدی و کاهش باروری در ارتباط است و محیط زیست را آلوده می کند. تا زمانی که لایه نچسب سرویس قابلمه سالم باشد، این ترکیبات خطری ایجاد نمی کنند.

 

این ترکیبات زمانی خطرناک می شوند که لایه نچسب آسیب ببیند.

 

 آن چه که در ایران به عنوان تابه یا قابلمه تفلون شناخته می شود، در حقیقت ظروف آلومینیمی هستند که با فرم دادن یک ورق آلومینیمی ساخته شده اند و با لایه ی نچسب PTFE یا همان تفلون پوشش داده شده اند.

ظروف نچسب از جمله ظروف بسیار محبوب هستند.

 

 اغلب آشپزها بر این باور هستند که داشتن حداقل یک ماهی تابه نچسب در آشپزخانه برای پخت غذاهایی از قبیل تخم مرغ و پنکیک ها لازم است.

 

مزایای ظروف نچسب:

 

– مواد غذایی به راحتی از آن ها جدا می شود و به سادگی تمیز می شوند.

– برای پخت و پز با این ظروف به مقدار اندکی روغن نیاز است و برای پخت غذاهایی با روغن کم و یا بدون روغن مورد استفاده قرار می گیرند.

 

معایب ظروف نچسب:

– با این ظروف نمی توان مواد غذایی را همانند سایر ظروف بدون پوشش نچسب، کارامل و یا برشته کرد.

– استفاده از ظروفی که لایه نچسب آن ها آسیب دیده باشد برای سلامت بدن مضر است. برای جلوگیری از آسیب دیدن لایه نچسب باید بسیار محتاط بود.

 استفاده از ابزار آشپزی فلزی، شوک حرارتی و استفاده از دماهای بسیار بالا (دمای ۳۵۰ درجه سانتی گراد یا ۶۵۰ درجه فارنهایت)، مهم ترین عوامل از بین برنده پوشش های نچسب هستند.

 

– بسیاری از ماهی تابه‌ها و قابلمه هایی که پوشش نچسب دارند را باید با دست شستشو داد.

 

برای جلوگیری از آسیب دیدن پوشش نچسب آن ها نباید این ظروف را در ماشین ظرفشویی قرار داد، حتی اگر کارخانه سازنده به این موضوع اشاره کرده باشد که این ظروف قابل شستشو در ماشین ظرفشویی هستند.

 

ظروف پخت و پز روکش شده با سرامیک

 

برخی ظروف پخت و پز از فلزاتی مانند استیل، چدن، آلومینیوم، استیل ضد زنگ و تیتانیوم ساخته شده اند که با روکشی از جنس سرامیک پوشیده می شوند. اگر شما به دنبال ظرفی هستید که توانایی انتقال حرارت خوبی داشته باشد و نیاز به سیزونینگ هم نداشته باشد، چدن یا آلومینیم ریخته گری شده که با سرامیک روکش شده است، گزینه ی مناسبی برای شما خواهد بود.


  • mina afshar
  • ۰
  • ۰

 


درباره هتل گرند هالیک استانبول

 

هتل گرند هالیک استانبول یکی از هتل‌های 4 ستاره استانبول است که تا منطقه بی‌اوغلو (Beyoglu) یا همان پرا (Pera)، یکی از سرزنده‌ ترین مناطق تور استانبول که مهم‌ترین مراکز خرید استانبول در آن واقع است، فقط ۵ دقیقه و تا میدان تقسیم استانبول و مرکز شهر نیز ۱۰ دقیقه پیاده راه است.

 

حمل‌ و نقل عمومی، رستوران، بار، و کلاب‌های زیادی در مجاورت هتل گرند هالیک استانبول قرار دارند و همچنین اماکن تاریخی استانبول مانند کاخ توپکاپی استانبول،

 مسجد سلطان احمد استانبول و مسجد ایاصوفیه استانبول نیز در فاصله‌ی ۱۵ دقیقه‌ای از آن واقع شده اند. فرودگاه آتاتورک استانبول نیز در فاصله ۲۰ کیلومتری هتل گرند هالیک استانبول قرار دارد.

 

 هتل گرند هالیک استانبول با توجه به امکاناتی که دارد، یکی از بهترین هتل‌های 4 ستاره استانبول می باشد. هتل 4 ستاره گرند هالیک استانبول در مجموع ۱۷۷ اتاق (شامل ۷ سوئیت) دارد.

 

تور استانبول هتل گرند هالیک به مدت 3 شب و 4 روز برگزار می گردد اما چنانچه تعداد شب های بیشتری درخواست گردد، امکان رزرو آن نیز فراهم می باشد.

رزرو تور استانبول هتل گرند هالیک با انواع پروازهای چارتری استانبول و بصورت روزانه قابل انجام است که از جمله آنها می توان به پرواز ترکیش، پرواز اطلس جت، پرواز پگاسوس، پرواز ماهان، پرواز ایران ایر، پرواز قشم ایر، پرواز آتا، پرواز معراج، پرواز آسمان و پرواز تابان اشاره نمود.

 

خدمات تور استانبول هتل گرند هالیک

 

بلیط رفت و برگشت چارتری هواپیما، اقامت در هتل گرند هالیک استانبول همراه با صبحانه، ترانسفر فرودگاهی، بیمه مسافرتی، لیدر فارسی زبان.

 

قیمت تور استانبول هتل گرند هالیک

 

بسته به اینکه رزرو  تور استانبول هتل گرند هالیک در روزهای عادی هفته باشد یا در هفته هایی که روزهای تعطیل دارند و همچنین بسته به نوع و ساعت پرواز، قیمت تور استانبول هتل گرند هالیک متغیر می باشد.


  • mina afshar
  • ۰
  • ۰

 

هتل الگانس مارماریس یکی از هتل های 5 ستاره مارماریس است که در فاصله 5 دقیقه ای از بندر مارماریس واقع شده است.

 

هتل الگانس مارماریس دارای 2 استخر روباز، 3 رستوران، امکانات ورزشی، یک مرکز آبگرم و سلامتی، ساحل خصوصی، پارکینگ رایگان و اینترنت وای فای رایگان در تور ترکیه می باشد.

 

هتل الگانس مارماریس یکی از پرطرفدارترین هتل های 5 ستاره مارماریس می باشد. چنانچه در تور مارماریس دنبال رزرو هتل الگانس مارماریس هستید، با ما در ارتباط باشید.

 

 

 

هتل 5 ستاره الگانس مارماریس دارای 193 اتاق می باشد که در سال 2009 مورد بهره برداری قرار گرفته است.

 

اتاقهای هتل الگانس مارماریس دارای امکاناتی نظیر تهویه مطبوع، تلویزیون صفحه تخت، مینی بار، صندوق امانات، حمام  با کلیه امکانات و اینترنت می باشند.

 

 اقامت و سرویس دهی در هتل الگانس مارماریس در تور ترکیه بصورت صبحانه و ناهار و شام بصورت سلف سرویس و کلیه نوشیدنی ها به صورت رایگان می باشد.


  • mina afshar