خدمات

طبقه بندی موضوعی
  • ۰
  • ۰

سرامیک

 

سرامیک در واقع نوعی ورنی است.

 این روکش نچسب، دقیقا مثل تفلون است با این تفاوت که گفته می شود حاوی ترکیب مضر موجود در تفلون نیست.


روکش‌های سرامیکی در ظروف کرایه در مقابل فرسایش و خوردگی، خراشیدگی و ساییدگی تا حدی مقاوم هستند اما وقتی آسیب دیدند، چون جنس زیرین آنها آلومینیوم است، احتمال آلوده و مسموم‌شدن موادغذایی پخته شده درون آنها بالاست و باید کنار گذاشته شوند.

قیمت ظروف سرامیکی بالاتر از سایر ظروف است. طول عمر روکش سرامیکی به نحوه استفاده از ظرف، میزان استفاده و نحوه شستشوی آن هم بستگی دارد.

 

 

 

ویژگی های ظاهری مطلوب ظروف سرامیک

 

 

- رنگ و جلای لعاب به کار رفته در یک قطعه باید یکنواخت و هماهنگ باشد.

 

 

- ظروف کرایه باید عاری از تاب برداشتگی باشند.

 تاب برداشتگی در لبه یا پایه ظروف سبب لق خوردن و یا شیب دار شدن آن نسبت به سطح افق می شود.

 

 

- پرداخت پایه ی ظروف باید به گونه ای باشد که با لمس کردن پایه ی ظروف، برآمدگی یا شکست و یا تیزی قابل لمس وجود نداشته باشد.

 

 

- لب پریدگی، پوسته شدن، شره کردن و موج داشتن لعاب، ترک در بدنه و لعاب و لعاب نگرفتگی آنها قابل پذیرش نیست.

- در زیر هر ظرف باید نام واحد تولیدی، علامت تجارتی و یا هر مشخصه ی دیگری که معرف تولیدکننده آن باشد، قید شود.

 استفاده از مهر استاندارد ایران بر روی کالاها و بسته بندی آنها ضروری است.


  • ۹۵/۰۲/۰۲
  • mina afshar

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی