طرز گرفتن چنگال : عیناً مانند گرفتن مداد است، با شست و دو انگشت اول به طوری که نوک چنگال به طرف بالا باشد.
طرز گرفتن کارد : در سرویس قاشق و چنگال دسته کارد در کف دست و انگشت سبابه پشت تیغه چاقو قرار می گیرد.
طرز گرفتن قاشق : در دست راست مانند گرفتن چنگال می باشد.
نحوۀ استفاده از قاشق و چنگال و کارد غذاخوری
به کار بردن چنگال، قاشق و کارد با توجه به نوع غذاها در کشورهای مختلف می باشد.
آمریکا: اکثر غذاهای آمریکایی با چنگال در دست راست خورده می شوند.
در مواقعی که احتیاج به بریدن یا قطعه کردن غذا باشد ابتدا کارد در دست راست و چنگال در دست چپ قرار می گیرد .
پس از قطعه کردن غذا ، کارد را در بالای بشقاب می گذراند و مجدداً با سرویس قاشق و چنگال در دست راست به غذا خوردن ادامه می دهند.
اروپا: در صرف غذاهایی که به طور مداوم احتیاج به بریدن دارند.
چنگال در دست چپ و کارد در دست راست قرار می گیرد و بعد از بریدن با دست چپ می خورند ولی غذاهای معمولی که احتیاج به بریدن ندارند، مانند آمریکایی ها ، چنگال در دست راست قرار گرفته و به خوردن ادامه می دهند.
- ۹۵/۰۱/۳۱