خدمات

طبقه بندی موضوعی
  • ۰
  • ۰

 

 

 طرز گرفتن چنگال : عیناً مانند گرفتن مداد است، با شست و دو انگشت اول به طوری که نوک چنگال به طرف بالا باشد.

 

 طرز گرفتن کارد : در سرویس قاشق و چنگال دسته کارد در کف دست و انگشت سبابه پشت تیغه چاقو قرار می گیرد.

 

طرز گرفتن قاشق : در دست راست مانند گرفتن چنگال می باشد.

 

 

نحوۀ استفاده از قاشق و چنگال و کارد غذاخوری

به کار بردن چنگال، قاشق و کارد با توجه به نوع غذاها در کشورهای مختلف می باشد.

 

 آمریکا: اکثر غذاهای آمریکایی با چنگال در دست راست خورده می شوند.

در مواقعی که احتیاج به بریدن یا قطعه کردن غذا باشد ابتدا کارد در دست راست و چنگال در دست چپ قرار می گیرد .

 پس از قطعه کردن غذا ، کارد را در بالای بشقاب می گذراند و مجدداً با سرویس قاشق و چنگال در دست راست به غذا خوردن ادامه می دهند.

 

اروپا: در صرف غذاهایی که به طور مداوم احتیاج به بریدن دارند.

چنگال در دست چپ و کارد در دست راست قرار می گیرد و بعد از بریدن با دست چپ می خورند ولی غذاهای معمولی که احتیاج به بریدن ندارند، مانند آمریکایی ها ، چنگال در دست راست قرار گرفته و به خوردن ادامه می دهند.

 


  • ۹۵/۰۱/۳۱
  • mina afshar

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی