خدمات

طبقه بندی موضوعی
  • ۰
  • ۰

اصول رفتار و پذیرایی

 

الف- پذیرایی به طریق بوفه ایستاده‌

 

·             اصول حاکم بر میز بوفه

 

·            نحوه چیدن میز بوفه

 

·             نکاتی که می بایست در پذیرایی به طریق بوفه رعایت نمود

 

ب- پذیرایی به طریق نشسته

 

·             ترتیب استفاده از سرویس قاشق و چنگال و بشقاب‌ها، کارد و چنگال و قاشق و دیگر وسائل روی میز

 

·             ترتیب سرو غذا در پذیرایی به طریق نشسته

 

·             نکاتی که در پذیرایی نشسته می بایست مراعات شود

 

·             پذیرایی به صورت ترکیبی از بوفه و نشسته

 

 الف- پذیرایی به طریق بوفه ایستاده‌

 

    در این شیوه از پذیرایی سرویس قاشق و چنگال و غذاخوری و کارد و چنگال و دستمال سفره به همراه انواع غذاهای سرد و گرم و انواع اردور، سالاد و دسر بر روی یک یا چند میز گذاشته می‌شود و مدعوین در زمان مقرر پس از تعارف میزبان یا مامورین پذیرایی به میز غذا نزدیک شده و به میزان نیاز و ذائقه خود از غذاهای موجود برداشته و از میز اصلی فاصله می‌گیرند.


  • ۹۵/۰۱/۳۰
  • mina afshar

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی