الف- پذیرایی به طریق بوفه ایستاده
· اصول حاکم بر میز بوفه
· نحوه چیدن میز بوفه
· نکاتی که می بایست در پذیرایی به طریق بوفه رعایت نمود
ب- پذیرایی به طریق نشسته
· ترتیب استفاده از سرویس قاشق و چنگال و بشقابها، کارد و چنگال و قاشق و دیگر وسائل روی میز
· ترتیب سرو غذا در پذیرایی به طریق نشسته
· نکاتی که در پذیرایی نشسته می بایست مراعات شود
· پذیرایی به صورت ترکیبی از بوفه و نشسته
الف- پذیرایی به طریق بوفه ایستاده
در این شیوه از پذیرایی سرویس قاشق و چنگال و غذاخوری و کارد و چنگال و دستمال سفره به همراه انواع غذاهای سرد و گرم و انواع اردور، سالاد و دسر بر روی یک یا چند میز گذاشته میشود و مدعوین در زمان مقرر پس از تعارف میزبان یا مامورین پذیرایی به میز غذا نزدیک شده و به میزان نیاز و ذائقه خود از غذاهای موجود برداشته و از میز اصلی فاصله میگیرند.
- ۹۵/۰۱/۳۰