خدمات

طبقه بندی موضوعی
  • ۰
  • ۰


 


برخلاف تصور عموم و اسم ظروف رویی به طور عمده جنس این سرویس قابلمه ها از آلومینیم است و برای سلامت انسان ضرر دارد.


 


1 اگر جنس این ظروف از روی بود که جای خوشبختی بود ، چون در آن صورت کمی از آن وارد غذا و جذب بدن می شد.


 


2 روی برای بدن بسیار مفید است اما نگهداری مواد غذایی ترش اسیدی یا شور در ظروف آلومینیومی یا طبخ غذا در این ظروف موجب خروج آلومینیوم از ظروف و ورود آن به غذا می شود.


 


3 یبوست ، اختلالات گوارشی ، پوکی استخوان و آلزایمر از مهم ترین عوارض ناشی از مصرف آلومینیوم هستند.


 


4 استفاده از اسید های خوراکی مثل سرکه ، آب لیمو و آب غوره در غذا موجب افزایش آزاد شدن یون ها می شود.


 


5 قابلمه های آلومینیومی ارزان و سبک هستند و حرارت را یک نواخت و سریع پخش می کنند ، اما در برابر ضربه حساس اند و به سرعت تغییر شکل می دهند.


 


6 در مجموع اگر برای سلامت خود ارزش فائل هستد ، ظروف آلومینیومی یا چدن های حاوی آلومینیوم تهیه نکنید.


 


* نتایج یک تحقیق داخلی روی ظروف و سرویس قابلمه آلومینیومی نشان می دهد که بر اثر پخت غذا در این ظروف ،


 یون های آلومینیوم آزاد و به غذا اضافه می شوند که موجب بروز بیماری هایی مانند آلزایمر ، راشیتیسم و عوارضی هم چون کم خونی مفرط و اختلال هنگام راه رفتن می شود.


 


  • ۹۵/۱۲/۰۹
  • mina afshar

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی