خدمات

طبقه بندی موضوعی
  • ۰
  • ۰

 

امروزه استفاده از ظروف تفلون یا نچسب بسیار معمول شده است و تقریبا همه ما از این ظروف برای آشپزی استفاده می کنیم، بدون آن که بدانیم استفاده نادرست از این ظروف ممکن است خطراتی برای سلامتی ما داشته باشد.

تفلون ظروف تفلونی در چه شرایطی بی خطر هستند؟

 

 

چگونه این ظروف، نچسب می شوند؟

 

ظروف و سرویس قابلمه  تفلون یا نچسب در واقع همان ظروف آلومینیوم یا استیل هستند که با ماده خاصی به نام پلی تترا فلوئورواتیلن (Polytetrafluoroethylene) که به اختصار (PTFE) نامیده می شود، پوشیده می شوند.

 این ماده سبب می شود که مواد غذایی به ظرف نچسبند، به همین دلیل به آنها ظروف نچسب می گویند.

موادی که برای ساخت ظروف تفلون به کار می روند، متفاوت هستند و ضخامت مواد نچسب آنها نیز فرق دارد.

 

 مواد نچسبی که کیفیت بالایی دارند، دارای پودر سرامیک یا مخلوط تیتانیوم هستند که بر سختی و مقاومت این مواد می افزاید و براحتی ساییده و خراشیده نمی شود.

 

مزایای تفلون ها چیست؟

 

از مزایای آنها این است که بر خلاف ظروف دیگر که برای نچسبیدن غذا به روغن نیاز دارند، در این ظروف غذا به ظرف نمی چسبد و تمیز کردن آن نیز راحت تر است.

 

 

مضرات تفلون ها چیست ؟

 

- این ظروف و سرویس قابلمه  به آسانی حرارت را عبور نمی دهند.

- به مرور زمان مواد نچسب آنها از بین می روند و این مواد شیمیایی به آرامی وارد غذا می شوند که اثرات نامطلوبی بر سلامت انسان دارند.

- وقتی که تحت حرارت بالا قرار بگیرند، مواد نچسب آنها تجزیه شده و وارد غذا می شوند. این مواد سمی هستند و سلامت انسان را تهدید می کنند.

تحقیقات نشان داده که این سم نه تنها برای انسان، بلکه برای پرندگان نیز بسیار خطرناک است. البته مواد نچسب این ظروف در حرارت ملایم (حرارت کمتر از240 درجه سانتی گراد) تجزیه نمی شوند.


  • ۹۵/۱۱/۲۸
  • mina afshar

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی