خدمات

طبقه بندی موضوعی
  • ۰
  • ۰

 

پوشش سیلیکونی

 

نوعی پلاستیک یا لاستیک مصنوعی هستند که نچسبی نسبتا خوب، تنوع رنگ و مقاومت بالایی نسبت به تغییر رنگ دارند. کم ضرر بوده و سخت وارد غذا می شوند. اما نباید در دمای بالاتر از 220 درجه سلسیوس استفاده شوند.

 

پوشش نچسب PTFE

 

در ایران با نام تجاری تفلون در میان مردم شناخته می شود؛ دوام نسبتا خوب، مقاومت به سایش متوسط ( نباید هنگام طبخ از قاشق فلزی استفاده کنید، بهتر است چوبی یا پلاستیکی باشد ) و سرویس قابلمه  نچسبی بسیار بالایی دارند. دمای آن ها نباید بیشتر از 350 درجه سلسیوس شود، این مشکل تنها در صورتی رخ می دهد که ظرف خالی به مدت طولانی روی شعله مستقیم اجاق گاز قرار بگیرد.

 

با توجه به انتشار مقالاتی در مورد زیان آور بودن پوشش های PTFE در سال های اخیر در برخی نشریات، ذکر چند نکته برای مشخص شدن این موضوع ضروری است.

 

1- مواد PTFE و PFOA سمی نیستند و این موضوع در طی تحقیقاتی طولانی توسط اداره بهداشت آمریکا FDA تایید شده است .

 

2- پس از تولید ظروف با پوشش PTFE هیچ اثری از مواد PFOA باقی نمی ماند و PTFE هیچ اثر منفی روی بدن انسان ندارد. این مواد بی اثر بوده ( inert ) و به همین دلیل در بسیاری از لوازم پزشکی ( مانند برخی اجزایی که داخل رگ ها به کار می رود ) از پوشش  PTFE استفاده می شود.

 

3- آژانس حمایت از محیط زیست آمریکا EPA اعلام کرده گاز PFOA روی موش ها اثر سرطان زا داشته و برای محیط زیست مضر است اما هیچ آسیبی به سلامتی انسان نمی رساند. همچنین در پی تحقیقاتی مدوّن بی ضرر بودن آن در تولید ظروف با پوشش نچسب تایید شده است.

 

4- در ظروف با پوشش نچسب در دمای بالاتر از 350 درجه سلسیوس خطر آزاد شدن یون های فعال سمی وجود دارد ( ارتباطی به PFOA ندارد ) که تنها در صورت قرار گرفتن ظرف خالی روی شعله مستقیم به مدت طولانی امکان پذیر است.

 

پوشش سرامیک

 

این نوع پوشش ها ( برسطح فلزات و عمدتا آلومینیوم ) با فناوری نانوتکنولوژی تهیه شده و اخیرا به صنایع غذایی وارد شده اند که هنوز در کشور ما معروف نیستند. مزیت پوشش های سرامیکی در برابر PTFE در مقاومت بیشترشان نسبت به سایش و تحمل بیشتر آن ها نسبت به دما ( تا 400 درجه سلسیوس ) است، ضمن اینکه این پوشش ها از مواد معدنی بر گرفته از طبیعت ساخته شده اند و با محیط زیست کاملا سازگار می باشند. شایان ذکر است که هر دو پوشش PTFE و سرامیک برای سلامت انسان کاملا بدون ضرر می باشند. پوشش های سرامیک شکننده بوده و نباید به آن ها ضربه وارد شود اما مقاومت بالایی نسبت به سایش و خراش دارند.

 

چند نکته

 

هرگز غذا را زمان طولانی نگهداری نکنید، در یخچال حد اکثر 3 روز غذای طبخ شده را نگه دارید .

 

از ظروف پوسیده آلومینیومی و ظروف کهنه مسی استفاده نکنید .

 

در ظروف استیل از مواد غذایی اسیدی و ترش نگهداری نکنید ، مواد غذایی اسیدی به غذاهای ترش مانند لیمو ترش و گوجه فرنگی که در آش ها و سوپ ها و خورشت ها استفاده می شوند اطلاق می شود .

 

برای نگهداری از غذا در ظروف پلاستیکی در یخچال ابتدا صبر کنید تا کاملا خنک شوند .

 

ظروف و سرویس قابلمه  تفلون را تعمیر نکنید. ( مواد استفاده شده در کارگاه های تعمیری غیر مجاز است )

 

مطالب فوق حاصل سال ها تجربه بوده و از منابع معتبر علمی استخراج شده است؛ وبسایت های معتبر علمی و نشریه های معتبر بین المللی که مورد تایید ارگان هان رسمی داخلی می باشند صحت این مطالب را تایید می کنند.

 

واحد های تولیدی داخلی که مجوز تولید از اداره بهداشت و اداره استاندارد را دارند محصولاتی سالم که توسط وزارت بهداشت و اداره استاندارد تایید شده است، تولید می کنند. متاسفانه در سال های اخیر برخی از تاجران سود جو از کم اطلاعی مردم سوء استفاده کرده و با تبلیغاتی غیر واقعی و استفاده از عبارات غیر فنی، غیر علمی و غیر مستدل بدون ذکر منبع معتبر؛ زحمات چند ساله تولید کنندگان داخلی را بی ارزش کرده، اعتبار اداره بهداشت را زیر سوال برده و شایعاتی بی پایه را در جامعه گسترش می دهند. غالب این مطالب تجاری برای فروش اجناس وارداتی ( عمدتا ظروف بی کیفیت وارد شده از کشورچین یا هند ) در برخی مجلات و کاتالوگ ها چاپ می شوند.

 

شرکت تفلون تابان با بیش از 27 سال سابقه تولید ظروف نچسب همیشه در پی تولید محصولات با کیفیت و کاملا بهداشتی بوده و این امر توسط اداره بهداشت جمهوری اسلامی ایران تایید شده است، هم اکنون هر دو محصول ظروف نچسب با پوشش PTFE و سرامیک در این مجموعه تولید می شود، مواد اولیه آن از بهترین نوع می باشد. واحد کنترل کیفی و واحد تحقیق و توسعه شرکت تفلون تابان سالم بودن ظروف با پوشش PTFE و سرامیک را برای سلامت انسان تایید می کند.


  • ۹۵/۱۱/۲۷
  • mina afshar

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی