خدمات

طبقه بندی موضوعی
  • ۰
  • ۰

 

تجربه کار با این قابلمه ها رو داشتم : چدنی، رویی، استیل و پیرکس (شیشه ای)، سنگی

 

مشکللات که با هر کدوم مواجه شدم حین استفاده از سرویس قابلمه :

 

قابلمه های چدنی با لایه ای از ماده نچسب: بعد یه مدت کف قابلمه خش می افته و به خاطر فلورایدی که در ماده نچسب هست نگران کنند ه است استفاده ازش

 

چدنی بدون ماده نچسب : حرارت زیادی در خودش نگه میداره

 

قابلمه رویی : پخت و پز باهاش سخت نیست اما میزان چسبیدن غذا به کف قابلمه بالاست. قابلمه های جدید رویی توشون آلومنیوم هم به کار می برند که قدیمی ترها اینطوری نبودن( و این الومنیوم برعکس روی برای بدن ضرر داره)

 

قابلمه استیل: ( احتمال سوختن غذا درش بالاست، حرارت زیادی در خودش نگه میداره و باید حواست بهش باشه وقتی حتی شعله رو کم می کنی)

قابلمه پیرکس (َشیشه ای) : دمای زیادی در خودشون نگه میدارن اما شنیدم که مواد زیادی از خودشون ازاد نمی کنند . برای سلامتی بدن اینا مفید هستن!

 

قابمله مسی : بعد یه مدت رنگشون عوض میشه و نیاز به سفید کاری هست و مس ازاد شده اش برای بدن خوب نیست

 

قابلمه سنگی ، دیزی: دمای زیادی در خودش نگه میداره و دیر سرد میشه، برای پختن غذاهای ابکی مناسب تر هست

 

سرویس قابلمه سرامیکی : ؟ تجربه ای نداشتم


  • ۹۵/۱۱/۰۷
  • mina afshar

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی