قبل از استفاده برای اولین بار
تمامی سطوح را با آب گرم شسته و تمییز نمایید ، جهت براق ماندن ظروف استیل توصیه می شود مقدار ۱ تا لیوان شیر را به ۲ تا ۳ لیوان آب مخلوط کرده داخل ظروف و سرویس قابلمه بریزید و بجوشانید و سپس دور بریزید.
توجه نمایید که سطوح بیرونی و براق ظروف را تنها با ابر و اسفنج بشویید و به هیچ عنوان از سیم ظرفشویی استفاده نکنید و بلافاصله پس از شستن با دستمال حوله ای آنها را خشک نمایید.
ظروف استیل را روی شعله بزرگ تر از کف ظرف قرار ندهید
ظروف استیل به هیچ وجه نمی بایست بر روی شعله بزرگ تر از کف ظرف قرار گیرد ، در واقع شعله نمی بایست به بدنه ظرف برسد ، این امر باعث تغییر رنگ بدنه ظرف می گردد.
هرگز ظروف خود را بیش اندازه گرم نکنید
هیچگاه ظروف را در هنگامی که خالی هستند و یا مقدار کمی روغن در آنها می باشد، گرم نکنید. گرمادهی در این حالت باعث تغییر رنگ و زرد شدن قسمت زیرین ظروف می گردد.
ایمنی و محافظت شخصی
جهت پیشگیری از احتمال سوختگی ناشی از روغن داغ ، در تمام زمان پخت و پز درب ظروف را برنداشته و بیشتر از نصف ظرفیت ظروف داخل آنها روغن نریزید.هیچگاه با گرمادهی بیش از حد ، دمای روغن داخل ظروف را به بالاتر از ۲۰۰ درجه سانتیگراد نرسانید.
استفاده از نمک در هنگام آشپزی
هیچگاه نمک را مستقیما و درابتدای پخت و پز به آب سرد اضافه نکنید ، بجای آن می توانید تا زمان گرم شدن و یا جوشیدن آب صبر نموده و سپس نمک را اضافه نمایید و بلافاصله هم بزنید. افزودن نمک به آب سرد می تواند باعث تراکم وغلظت بسیار بالای نمک در کف ظرف گردد. که این امر باعث تشکیل رسوب و خوردگی در کف ظرف می شود.اینگونه رسوب و خوردگی تاثیری در عملکرد ظرف ندارد ، اما تمییز کردن ظرف را دشوار می کند.
ظروف استیل را با آب گرم شست و شو کنید
بهترین راه شستن قابلمه ها و ماهیتابه های استیل آن است که از آب گرم برای شست و شوی آن ها استفاده کنید. پیش از شست و شو برای مدت کوتاهی ظرف تان را درون آب گرم خیس کنید.جهت شست و شو به هیچ وجه از مواد سفید کننده و سیم ظرفشویی استفاده نکنید.
توجه: بلافاصله پس از استفاده سرویس قابلمه ظروف داغ را با آب سرد پر نکنید.
درب های پیرکس : هیچگاه درب های پیرکس را به صورت مستقیم و با آب سرد ، خنک ننمایید.
از سیم ظرفشویی جهت شست و شو استفاده ننمایید
بهترین روش برای شست و شوی قابلمه های از جنس استیل آن است که آن ها را با مواد شوینده ملایم و برس های بسیار نرمی که ویژه سطوح استیل طراحی شده اند شست و شو دهید.
ظروف استیل را با حوله نخی خشک نمایید
برخی از خانم ها از باقی ماندن لک آب به دلیل وجود املاح معدنی در برخی نقاط شکایت دارند. تنها راه پیشگیری از بروز این مشکل آن است که ظروف را بلافاصله پس از شستن با حوله نخی خشک کنید.
- ۹۵/۱۱/۰۶