خدمات

طبقه بندی موضوعی
  • ۰
  • ۰

 

این ظروف از ترکیب آهن و فلزات دیگر ساخته شده اند و بسیار با دوام و در مقابل فرسودگی مقاوم اند.

 

 این ظروف  و سرویس قابلمه حاوی کروم، نیکل، مولیبدن و تیتانیوم هستند که به ظرف حالت سختی می دهند و آن را در مقابل آسیب ناشی از حرارت بالا، خراشیده شدن و ساییده شدن مقاوم می سازند.

 

 برای انتقال بهتر گرما به ته بیشتر این ظروف لایه آلومینیومی یا مسی می دهند.

 

 این ظروف از جمله بهترین ظروف پخت محسوب می‌شوند و طول عمر بالایی دارند و می‌توان به سلامت غذایی که داخل آنها پخته می‌شود، اطمینان داشت.

کف کپسولی چیست؟

 

کف کپسولی (یا به اصطلاح کف چدنی ) یک لایه آلومینیم (رسانای قوی حرارتی ) در بین دولایه استینلس استیل می باشد که در ظروف استیل جدید به انتقال حرارتی بهتر کمک می کند.

 

تمامی محصولات دارای کف سه لایه ( یا به اصطلاح کف کپسولی ) می باشند.

 

این کف کپسولی سبب می شود تا حد بسیار زیادی شعله به صورت یکنواخت به تمام نقاط ظرف و سرویس قابلمه رسیده و از ته گرفتن و سوختن غذا جلوگیری می کند .

 


  • ۹۵/۱۱/۰۶
  • mina afshar

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی