۱) قبل از هر نوع استفاده داخل ظرف و سرویس قابلمه را با آب گرم و یک ابر آغشته به مایع ظرفشویی کامل بشوئید.
۲) پس از خشک شدن داخل ظرف را با یک قاشق روغن و یک پارچه آغشته به روغن چرب نمائید.
۳) پس از آغشته کردن ظرف آن را با یک پارچه نرم خشک نمایید.
۴) از گذاشتن ظروف تفلون خال (بدون غذا) روی شعله خودداری کنید.
۵) ظروف تفلون برای حرارتهای بسیار بالا (بالای ۲۸۰) درجه سانتی گراد طراحی نشدهاند لذا برای شعله مناسب قرار دهید تا حرارت شعله فقط قسمت تحتانی ظرف را داغ کند، زیر شعله نامناسب شفافیت قسمت بیرونی (رنگ) ظرف را از بین میبرد.
۶) از تکه تکه کردن غذا داخل ظرف بپرهیزید و از کاربرد وسائل نوک تیز و فلزی خودداری کنید.
۷) اندازه ظرف غذا و سرویس قابلمه را متناسب با حجم غذای مورد طبخ انتخاب نمایید تا از سرریز شدن و یا ته کشیدن غذا جلوگیری شود.
- ۹۵/۱۱/۰۵