خدمات

طبقه بندی موضوعی
  • ۰
  • ۰

 

 نویسنده : نوری

 

جنس قابلمه دسته دار و دلیل آن:

 

سرویس قابلمه های فلزی بسیار متداول هستند. قابلمه های مسی انتقال حرارت را بخوبی انجام می دهند و برای پخت مربا و سس بهترین گزینه هستند.

قابلمه های چدنی، پخش حرارت بهتری نسبت به دیگر قابلمه های فلزی دارند.

چرا که گرما را به خوبی در خود نگه می‌دارند. این قابلمه ها برای پخت‌های طولانی مناسبند.

 قابلمه های آلومینیومی ساده که به روهی معروفند، به سرعت تحت تاثیر بازها قرار گرفته و حتی دربرابر نمک خوردن نیز مقاوم نیستند.

 

 گاهی از روکشهایی مانند تفلون یا سرامیک برای قابلمه های آلومینیومی، چدنی یا فولاد زنگ نزن استفاده می‌شود.

 در این قابلمه ها باید از کفگیر چوبی و پلاستیکی و سیلیکونی استفاده نمود.

قابلمه های آهنی و چدنی گاهی با لعاب نیز پوشش داده می‌شوند که باید از استفاده از این قابلمه ها اجتناب نمود.

قابلمه های استیل برای جوشاندن آب مناسب هستند

 

علاوه بر سنگ و سفال، دیگ‌های سرامیکی نیز حرارت را بخوبی در خود حفظ نموده و برای پخت طولانی مناسب هستند.

 با پیشرفت صنعت شیشه، سرویس قابلمه های شیشه‌ای نشکن وپیرکس نیز به عنوان انتخابی جدید در آشپزخانه مورد استفاده قرار می‌گیرند.

 


  • ۹۵/۱۰/۲۸
  • mina afshar

نظرات (۱)

اگر متن کمی خلاصه تر و کلی تر  بود بهتر بود

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی