پس از بیحسی موضعی، سوراخ بسیار کوچکی در پوست ایجاد می شود و از طریق آن کانولا یا آسپیراتور به قطر یک تا دو میلیمتر زیر پوست وارد می شود.
سپس کانولا به آرامی به عقب و جلو حرکت داده می شود تا تابش لیزر زیر سلول های چربی برخورد کند و سبب پاره شدن دیواره سلول های چربی و سپس آزاد شدن چربی مایع درون سلول شود که بعد از آن، این چربی مایع به راحتی توسط ساکشن با فشار کم خارج شده یا توسط بدن متابولیز شده و از بین برود.
اگر حجم چربی خارج شده از بدن بیمار در کرایولیپولیز بیش از حد باشد، چه پیامدی به دنبال دارد؟
اگر حجم چربی به میزان مناسب تخلیه نشود باعث فرورفتگی، شکل ناهموار، شل شدن و مختل کردن پوست آن ناحیه شده و فرد را به مخاطره می اندازد و خارج کردن 15 تا 20 کیلو چربی از بدن شخص خطرآفرین است.
دوره نقاهت لیزر لیپولیز چگونه است؟
درد پس از عمل کم بوده و با داروی مسکن مناسب کنترل می شود. مختصری ورم و کبودی در محل عادی است و پس از مدتی برطرف می شود. 3 الی 4 روز بعد از عمل، فرد قادر به انجام کارهای معمول روزمره است.
محل های مناسب جهت لیپولیز کدامند؟
منطقه ای از بدن که چربی به صورت موضعی رسوب کرده باشد، جهت لیپولیز مناسب است. از جمله: غبغب، سینه در آقایان، شکم، پهلو، خارج و داخل ران از نقاط مناسب جهت عمل لیپولیز است.
قبل و بعد از عمل لیپولیز باید چه نکاتی رعایت شود؟
قبل از انجام عمل لیپولیز، باید یک جلسه مشاوره برای بیمار گذاشته شود تا در مورد نحوه عمل، فواید و عوارض آن (عوارض عمل لیپولیز بسیار ناچیز است، اما بهتر است به فرد گفته شود) توضیحات لازم ذکر شود.
همچنین بعد از عمل، فرد باید تحت نظر پزشک باشد و در جلسات تعیین شده مورد معاینه قرار گیرد، زیرا مراقبت های بعد از عمل کرایولیپولیزقسمتی از عمل است که باعث بهتر شدن نتیجه نهایی می شود.
همچنین نکاتی که بعد از عمل باید فرد به آن توجه کند، پوشیدن گنهای مناسب است که از تجمع مایعات و شلی پوست جلوگیری می کند.
- ۹۵/۰۹/۲۹