در ابتدایی ترین مرحله کلیه عزیزانی که مایل به خرید و استفاده از سرویس قابلمه سرامیک هستند میباید به برند و محل خرید این سرویس قابلمه دقت کنند.درواقع شما زمانی صاحب قابلمه سرامیک میشوید که قابلمه سرامیک خریده باشید.
معنای این جمله با خواندن مقاله زیر قابل درک است.
ظروف سرامیکی جزء ظروف High Tech (ظروف تولیدی تحت تکنولوژی خاص) بشمار میرود بنابراین تولید ظروف سرامیکی نیازمند خطوط تولیدی مجهز به تکنولوژی نانو و کارخانجات مدرن میباشد.
گذشته از مسایل طراحی و خطوط تولیدی لازم به ذکر است تولید لایه نانو سرامیک نیازمند مواد اولیه خاص تحت تکنولوژی نانو میباشد و این مواد اولیه گران قیمت هستند.
در نتیجه قیمت تمام شده ظروف سرامیک بالا رفته و دیگر نمیتوان انتظار داشت هر شرکت یا برندی توانایی تولید چنین محصولی را دارا باشد.
لایه سرامیک تنها یکی از چندین لایه تشکیل دهنده بدنه قابلمه بوده و لایه های زیرین سرامیک از چدن آلیاژی میباشد.
هر لایه کار خاصی را انجام میدهد و بطور خاص به این منظور طراحی و ساخته شده اند.
در کل دنیا شرکت های معدودی وجود دارند که میتوانند این محصول را باکیفیت و طول عمر بالا تولید کنند ولی در کشور عزیزمان ایران هر قابلمه ای با هر برندی برچسب سرامیک را به یدک می کشد و خریداران را سردرگم میکند.
در عمل مشتری با بازار وسیع و نا امنی مواجه است که همه با عنوان قابلمه سرامیک محصولات خود را عرضه میکنند و این درحالی است که 80% سرویسهای قابلمه موجود در بازار حتی چدن هم نیستند چه برسد به سرامیک.
موارد زیادی مشاهده شده سرویس خریداری شده تنها یک لایه استیل بوده یا تنها ترکیب استیل و چدن با روکش تفلن بوده ولی سهم قابل توجهی از بازار سرامیک را بخود اختصاص داده است.
همانطور که پیشتر گفته شد یک قابلمه سرامیک متشکل از 5 تا 7 لایه مختلف میباشد
پس چطور میتوان یک قابلمه ارزان قیمت با بدنه نازک را سرامیک نامید؟
ظروف سرامیکی دارای بدنه و کف چندین لایه بوده و از ضخامت زیاد برخوردارند و اکثرا برند های اروپایی تکنولوژی تولید آنرا دراختیار دارند.
زمانی که شما یک سرویس قابلمه را با قیمت بسیار پایین با اقلام زیاد مشاهده میکنید شایسته است درمورد برند آن و مشخصات فنی آن بیشتر تحقیق کنید و بسنده کردن به اینکه چون ارزان است میخرم میتواند سلامت شما و خانواده شما را بشدت با خطر مواجه کند.
زیانهایی که ظروف تقلبی برای سلامت بدن دارند بر همگان آشکار است و از حوصله این مقاله خارج است.
- ۹۵/۰۸/۱۵