خدمات

طبقه بندی موضوعی
  • ۰
  • ۰

 

قابلمه و تابه سیلیکونی

 

سیلیکون پلاستیک سنتزی از سیلیسیوم (عنصر طبیعی که در سنگ و شن فراوان است) و اکسیژن است.


سرویس قابلمه و ظروف سیلیکونی نچسب و انعطاف‌پذیر هستند.

 یک روش برای تشخیص سیلیکون مرغوب از نامرغوب، خم کردن ظرف سیلیکونی است. اگر در محل خم شدگی رگه های سفید مشاهده کردید، آن سیلیکون نامرغوب است و در غیر این صورت مرغوب است.

برای طبخ مواد غذایی در ظروف سیلیکونی نیازی به روغن یا کره نیست. بنابراین می توان با استفاده از این ظروف، غذا های کم چرب تهیه کرد.

 معمولاً سیلیکون هایی که قیمت پایین دارند، کیفیت پایینی هم دارند و هنگامی که در دماهای بالا مورد استفاده قرار می گیرند، بوی نامطبوع از آن ها ساطع می شود.

بنابراین از سیلیکون هایی که کیفیت پایین دارند تنها در دماهای پایین استفاده کنید. ظروف سیلیکونی به راحتی تمیز می شوند و می توان آن ها را در ماشین ظرفشویی قرار داد.

 

مزایای ظروف سیلیکونی:

 

– رنگارنگ و زیبا هستند.

– به راحتی تمیز می‌شوند.

– نسبت به سرما و گرما مقاوم هستند. یعنی شما می توانید ظرف سیلیکونی را مستقیماً از جای سرد به جای گرم انتقال دهید بدون آن‌که آسیبی به آن وارد شود.

– قابلیت انتقال حرارت پایینی دارند.

در برخی موارد این قابلیت انتقال حرارت پایین ظروف سیلیکونی و سرویس قابلمه ، می تواند یک مزیت باشد.

 به عنوان مثال: هنگامی که از یک قاشق سیلیکونی برای هم زدن غذای گرم استفاده می کنید، قاشق گرم نمی شود و دست شما را نمی سوزاند.

 

معایب ظروف سیلیکونی:

 

– این ظروف برخلاف ظروف نچسب، کاملاً نچسب نیستند.

– از این ظروف نمی توان بر روی شعله مستقیم استفاده کرد.

 


  • ۹۵/۰۵/۱۷
  • mina afshar

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی