خیلی از عروس خانوم های گل و آقا دامادهای عزیز قبل از جشن زیبای عروسی خود بایستی نکات ریز و خیلی مهمی را بدانند تا تصمیم ای درست و عاقلانه ای اتخاذ نمایند تا در جشن عروسی خود و بعد از آن غافلگیر نشوند.
در اینجا ما مباحث خیلی مهمی را در این مورد و خدمات مجالس بیان می نمائیم که امیدواریم برای عروس و دامادهای عزیز مفید واقع شوند.
در انتخاب کیک عروسی به چه نکاتی باید توجه کرد ؟
در اینجا به باید و نباید های کیک عروسی ( از پیدا کردن بهترین قناد تا انتخاب بهترین مدل ) میپردازیم .
1) یک قناد حرفه ای پیدا کنید
اگر قناد معروفی نمیشناسید ، پیدا کردن آن را به موسسه تشریفاتی خود بسپارید . قنادی را پیدا کنید که بتواند با توجه به بودجه موردنظر شما ، خواسته اتان را برآورده کند .
حتما تحقیقات لازم را اتجام بدهید ؛ برای این کار میتوانید از وب سایت های قنادی و یا از کسانی که کیک عروسی خوبی داشته اند ، بهره ببرید .
نکته قابل توجه این است که در قراردادتان حتما نکات زیر درج شده باشد :
ویژگی های مدل و طعم کیک ، مححل تحویل کیک ، تاریخ عروسی ، هزینه های مربوط به کیک ، هزینه نهایی ، شماره تماس فروشنده و قوانین لغو قرارداد و استرداد هزینه در خدمات مجالس مشخص باشد .
2) مسئله حمل و جابجایی کیک را در نظر داشته باشید
اگر میخواهید مطمئن شوید که کیک شما صحیح و سالم به مجلس می رسد و در صورت بروز هر مشکلی ، قنادی موردنظر مسئولیت آن را به عهده میگیرد ، پس تمام موارد لازم در مورد جابجایی سالم کیک را در قرارداد ذکر کنید .
مکان قرار گرفتن کیک را در مجلس مشخص کنید تا به محض رسیدن کیک ، در جای مخصوص خود قرار بگیرد .
اگر کیک زودتر از شروع مراسم به شما تحویل داده میشود ، حتما یخچال مناسبی را برای آن در محل عروسی در نظر بگیرید .
همچنین فردی را داشته باشید تا درست قبل از شروع مراسم کیک را به محل موردنظر انتقال دهد
3) کیک عروسی خود را زودتر سفارش دهید
چند سوال ضروری وجود دارد که حتما آن را از قنادی مدنظر سوال کنید .
ابتدا بپرسید که کیک زودتر از روز عروسی پخته میشود و یا در روز عروسی ؟ اگر زودتر پخته می شود ، چند روز قبل ؟ این که چه کسی مسئول پخت کیک است ؟ چه کسی مسئول تزئین کیک است ؟ این که با توجه به بودجه مورد نظر شما چه خدماتی میتوانند به شما ارائه دهند ؟
4) سعی کنید مزه ی کیکتان متفاوت باشد
محتویات درون کیک از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند . سعی کنید کیکتان مزه ای خاص و متفاوت داشته باشد .به جای مزه ی وانیل و شکلات ، میتوانید انواع مختلفی از مزه ها از توت سیاه ، شکلات پرتقالی و یا ماسکارپون ( نوعی پنیر خامه ای ایتالیایی ) استفاده کنید .
انتخاب دیگر ، انتخاب بر اساس فصل است . ترکیبات سنگین مانند شکلات با مغز قهوه و یا بادام سوخته برای مجالسی که در زمستان برگزار میشود مناسب است ؛ در حالی که کیک های اسفنجی سبک با برش های میوه و یا مربا در لا به لای آن برای مجالسی که در تابستان گرفته میشود مناسب تر است .
5) از رنگ های غیر خوراکی استفاده نکنید
شما میخواهید که رنگ کیک عروسیتان خاص و با رنگ های موجود در مجلس ست باشد ؛ اما توجه داشته باشید که این کیک فقط جنبه تزئینی ندارد و مهمانانتان آن را خواهند خورد .
بنابراین به جای این که از رنگ های غیر خوراکی استفاده کنید و کیکتان را به رنگی خاص در بیاورید ، یک کیک سفید و یا شکلاتی انتخاب کنید که کمی از آن رنگ موردنظر را نیز در خود داشته باشد و طعم آن بسیار خوشمزه تر خواهد بود .
یک راه دیگر این است که کیک سفید و یا شکلاتی انتخاب کنید و بعد از قناد خود بخواهید که آن را با روبان رنگی ( رنگ موردنظر ) و یا گل های رنگی تزئین کند .
6) کیک عروسی را به نام خود بزنید
آسان ترین راه برای انجام این کار ، نوشتن نام عروس و داماد بر روی کیک است .
نوشتن نام معمولا روی طبقه ی وسطی کیک و با استفاده از کرک کره ای و یا حک آن روی یک قطعه شکلات شیری رنگ و قرار دادن آن در گوشه ای از آخرین طبقه کیک انجام میشود .
7) عکس های زیادی ببینید
برای انتخاب مدل دلخواه خود ، عکس های زیادی از کیک های عروسی را ببینید . اگر مدل خاصی مد نظر شماست ، عکس شبیه به آن را از مجلات و یا اینترنت تهیه کرده و یا طرح آن را بکشید .
شما میتوانید از رنگ های به کار رفته در تزئینات مجالس عروسی خود و یا حتی یراق ها و منجوق های به کار رفته روی لباس عروسی خود برای سفارش کیک خود ایده بگیرید .
برای عروسی هایی که در تالار برگزار میشوند ، بهتر است از کیک های چند لایه با تزئین فوندانت و یا کیک های مربع شکل که با روبان تزئین شده است استفاده کنید .
برای ذائقه های شیرین کیک شکلاتی که با کرم کره ای و خرده های پسته پوشانده شده اند ، مناسب تر است .
8) همیشه ساده زیباتر است
کیک خود را با تزئینات مختلف شلوغ نکنید . گل و دیگر تزئینات مانند طرح های خال خالی و یا راه راه ایده های خوبی برای تزئین هستند ؛ ولی توجه داشته باشید که در حد تعادل از آن ها استفاده کنید .
توجه داشته باشید که فرقی نمیکند که از چه گلی استفاده می کنید ، گل شما چه بزگ مانند لاله و کوچکتر مانند یاسمن یا رز باشد ، باید یک فضای خالی در طبقه ی زیرین و طبقه بالایی بماند و پوشیده و پنهان نشود .
اگر از گل برای تزئین کیک استفاده می کنید ، حتما گلی را انتخاب کنید که دوام بیشتری داشته باشند و تا پایان مراسم پژمرده نشوند ؛ مانند گل رز ، کوکب و یا شیپوری .
9) تزئینات خاص بکار ببرید
کیک خود را مانند یک اثر هنری در نظر بگیرید . میتوانید برای تزئین از یک خوشه مرجان و یا خمیر فوندانت به شکل کریستال های برف ( در فصل زمستان ) و یا طراحی روبان هایی ازمخلوط تخم مرغ و شکر استفاده کنید .
اگر هیچ ایده ای ندارید پیشنهاد میکنیم که چیزی روی کیک نگذارید . بعضی از مدل کیک ها به تنهایی فوق العاده هستند و نیاز به تزئین ندارند .
10) زمان بریدن کیک را از قبل مشخص کنید
معمولا در آخر مراسم کیک بریده می شود . عروس و داماد ها میتوانند تا یک ساعت مانده به پایان مراسم صبر کنند .
اگر نمیخواهید مراسم رقص و پایکوبی را قطع کنید ، میتوانید کیک عروسی را همان ابتدا و بعد از ورود به سالن و خوشامدگویی به مهمانان ببرید .
اگر کیک را در آخر مراسم می برید ، میتوانید آن را به همراه دسر برای مهمانانتان سرو کنید .
اگر مراسم عروسی شما در فصل تابستان است ، کیک را به همراه شربت و اگر مراسم عروسی شما در فصل زمستان است ، کیک را با چای یا قهوه سرو کنید .
سعی کنید حتما برشی از کیک عروسی خود را بخورید . از مسئول تشریفات خود بخواهید که مقداری از آن را برای شما در یخچال کنار بگذارد . شما باید مزه ی کیک عروسیتان را در خاطر نگه دارید .
- ۹۵/۰۴/۲۸