خدمات

طبقه بندی موضوعی
  • ۰
  • ۰

 

 

وقتی برای مشارکت کننده ای غرفه می سازید که قسمتی از غرفه سازی نمایشگاهی را به0 صورت ارزی تهیه کرده به نکات زیر باید توجه کرد:

 

1 - قسمت ارزی کاملا از قسمت ریالی جدا شود - به نحوی که با اولین نگاه قابل تشخیص باشد.

 

2 - وقتی غرفه ای را می سازید که ارزی/ریالی است فرض کنید که 2 غرفه را می سازید یعنی سعی در جدا نمودن المانهایی مانند فضاهای VIP و استند محصولات نمایید.

 

 

تبصره : به یاد داشته باشید که در قسمت ارزی فضای مذاکره و میز و صندلی را فراموش نکنید چون باعث جریمه و اضافه شدن متراژ ارزی غرفه می شود.

 

3 - کاتالوگ های قسمت ارزی به هیچ عنوان به قسمت ریالی منتقل نشود

 - کارشناسان ارزی /ریالی نمایشگاه به مجرد مشاهده کاتالوگ های بخش ارزی در بخش ریالی مقدار ارزی غرفه را افزایش خواهند داد.

4 - سعی نمایید کف پوش بخش ارزی با ریالی متفاوت باشد.

 

 

اضافه شدن بخش ارزی به چه معنایی می باشد ؟

 

فرض کنید که شما در نمایشگاه شرکت کرده اید و تصادفا در داخل یکی از میزهای اطلاعات، بروشوری دارید که تبلیغ محصولی را می کند که ساخت کشور ایتالیا است .

 

کارشناس بخش ارزی نمایشگاه ضمن صحبت با شما ناگهان متوجه این کاتالوگ می شود و به شما اعلام می کند که فرضا 15 متر غرفه شما ارزی شده است.

 

اتفاق زمانی می افتد که شما روز آخر نمایشگاه با هدف خروج کالاهای خود به نمایشگاه و غرفه سازی نمایشگاهی مراجعه می کنید و متوجه می شوید که به دلیل بدهی به نمایشگاه حق خروج کالاهای خود را ندارید و ابتدا باید تسویه حساب نمایید تا اجازه خروج داشته باشید.


  • ۹۵/۰۳/۲۰
  • mina afshar

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی