- درمانهای هورمونی خوراکی شامل استروژن و پروژسترون-این درمانها با دوز حداقل و برای مدت زمان محدود قابل تجویز است که به خاطر عوارض جانبی محتمل باید بر اساس هر فرد در مورد تجویز آن تصمیم گیری کرد .
مهمترین عوارض آن شامل مشکلات در پستان و افزایش انعقاد خون می باشد.
- درمانهای هورمونی غیر از فمی لیفت موضعی با استروژن که باز هم با احتیاط و فقط دو تا سه روز در هفته تجویز می شود.و شروع اثر آن طولانی بوده و باز هم باید مراقب پستان باشیم.
- از آنجایی که به علت نازک شدن بافت ناحیه واژن و مجرای ادراری ،خانمها بیشستر مستعد عفونت ادرار می شوند گاهی نیاز به درمان طولانی آنتی بیوتیک خواهیم داشت .
- جراحی پلاستیک برای اصلاح تغییرات مورفولوژیک ناحیه ولو و واژن که در اثر فاکتورهای ارثی- بارداری یا ناشی از افزایش سن می باشد.
- و اما جدیدترین و موثرترین درمان برای مشکلات مذکور در ناحیه ولو و واژن لیزر مونالیزامی باشد که روشی امن و غیر تهاجمی می باشد.که منجر به بازسازی مخاط واژن به طور سرپایی می شود.
در این روش نتایج بسیار عالی بوده و بانوان به فاصله یک ماه بعد از یک جلسه درمان، به میزان زیادی آرامش و رضایت را به دست خواهند آورد،البته برای تکمیل دوره درمانی نیاز به 3 جسه با فواصل یک ماه است.
این وسیله بافت مخاطی ناحیه تناسلی را به حالت قبل از یائسگی باز می گرداند.
این لیزر و فمی لیفت ویژه ، پوشش سطحی و بافت همبند را تحریک کرده و با افزایش ضخامت و مایع بافتی و بافت زمینه ای در آنها ، جوانسازی ناحیه تناسلی را موجب می شود.و بدین ترتیب تغییرات ظاهری و تونیسیته و کشش بافتی و سفتی آن را اصلاح می کند. محیط واژن به حالت اسیدی نرمال برگشته و در نتیجه از رشد میکروبهای بیماریزا جلوگیری می کند.
در واقع این لیزر فیبروبلاستها را از نظر متابولیک فعال کرده و سنتز کلاژن را موجب شده و ترکیب بافت زمینه ای را اصلاح می کند که شامل فیبر کلاژن-مواد زمینه و آب کافی شود.و در نتیجه عملکرد مخاط دوباره مانند زمان قبل از یائسگی ،نرمال می شود.
- ۹۵/۰۳/۰۲