در این نوع پذیرایی بعلت تعداد بسیار زیاد میهمانان و عدم امکان سرو غذا بوسیله مامورین پذیرایی معمولاً یک میز اصلی Head Table رو به سمت اکثریت میهمانان در نظر گرفته میشود.
در پشت این میز معمولاً رئیس کشور باتفاق میهمانان عالی رتبه دیگر قرار میگیرند.
در خدمات مجالس مقابل آنان به تعداد زیادی میزهای گرد با ظرفیت 6 تا 8 نفر در نظر گرفته میشود و سرویس کارد و چنگال و بشقاب سوپ خوری بر روی میز در نظر گرفته میشود.
میز اصلی وسیله مامورین پذیرایی بصورت کامل سرو میشود و برای مدعوین سایر میزها صرفاً سوپ سرو میشود.
در نقطة دیگر از سالن یک میز بوفه چیده میشود و پس از سرو سوپ بقیه میهمانان به میز بوفه نزدیک شده و پس از برداشتن بشقاب از غذاهای روی میز استفاده مینمایند.
این نوع پذیرایی معمولاً در پایان نمایشگاهها، دیدارهای سال نو، میهمانی های اتاق های بازرگانی و یا نشستهای حرفهای دیگر که که معمولا تعداد میهمان بسیار زیاد است مرسوم میباشد.
در این نوع میهمانی های خدمات مجالس معمولاً قبل از صرف غذا سخنرانیهایی ایراد می گردد که در این صورت مدعوین می بایست به هنگام ایراد سخنرانی سکوت نموده و به گفته های سخنرانان توجه نمایند.
- ۹۵/۰۱/۲۴