نکاتی که در پذیرایی نشسته می بایست مراعات شود
میهمانان با تعارف میزبان در محل خود مستقر میشوند.
در خدمات مجالس و در میهمانی نشسته جای افراد معمولاً از قبل معین و بر روی نقشهای مشخص شده است
که در بدو ورود به سالن میبایست به آن توجه نمود و یا از مامورین پذیرایی برای یافتن جای خود کمک گرفت.
پس از استقرار با تعارف میهمانان سرو غذا از سمت راست و چپ میهمانان و میزبان شروع میشود.
بلافاصله پس از استقرار میبایست از دستمال سفره استفاده نمود.
در این نوع پذیرایی در صرف غذا میبایست خود را با سایر میهمانان هماهنگ نمود.
به درستی و با فاصله معینی میبایست در پشت میز مستقر شد.
پس از شروع صرف غذا وسیله میزبان و میهمان عالیرتبه باید دست به غذا برد.
در انواع خوراک های یک تکه وظیفه چنگال نگاه داشتن و وظیفه کارد بریدن و صرف خوراک بوسیله چنگال است.
هر بار باید یک تکه را جدا و میل نمود و سپس تکه بعدی را برید.
در پذیرایی ایرانی باید برای غذاهایی که در ترکیب آن برنج وجود دارد قاشق اضافی پیش بینی نمود.
در خدمات مجالس و در میهمانیهای خارجی قاشق فقط برای صرف سوپ مورد استفاده قرار میگیرد.
تا پایان پذیرایی از کشیدن سیگار باید خودداری شود.
در صورتی که میزبان ایرانی است ترکیب غذاهای ناآشنا میبایست برای خارجیان توضیح داده شود.
- ۹۵/۰۱/۲۳