خدمات

طبقه بندی موضوعی
  • ۰
  • ۰


 

سورفاکتانتها:

 

مولکول هایی هستند که شامل دو قسمت هیدروفوب (آبگریز، نامحلول در آب) و هیدروفیل (آبدوست، محلول در آب ) می باشند.

 

این مولکول ها دارای فعالیت بسیار بالایی می باشد. در حد واسط بین هوا و آب یا روغن و آب میباشند.

دارای نامهای مختلفی میباشد: از قبیل مواد فعال سطحی،دترجنتها و یا بطور ساده اکتیو می باشند.

سورفاکتانتها کشش سطحی آب را بسیار کاهش داده و باعث افزایش مرطوب شدن سطوح می شوند.

 

 سورفاکتانت ها شل شدن و جداسازی چرک در طی شستشو و همچنین معلق سازی چرک را در محلول شستشو به عهده دارند.

 

سورفاکتانتها دارای چهار دسته کلی میباشند:

 

*سورفاکتانتهای آنیونیک

 

*سورفاکتانتهای کاتیونیک

 

*سورفاکتانتهای نانیونیک

 

*سورفاکتانتهای آمفوتریک

 

هیدروتروپ ها یا عوامل کمک کننده به فرمولاسیون:

 

در مورد مایعات هیدروتروپها برای تامین پایداری محصول نهایی و اطمینان از حلالیت به فرمولاسیون اضافه می شوند.

که از این مواد می توان به نمک ها ، الکل های با جرم مولکولی پائین و... اشاره کرد.

 

رنگ واسانس:

 

معمولا در مقیاس کم و برای افزایش خواص ظاهری کاربرد دارد.

 

افزودنی های نرم کننده:

 

اغلب این ترکیبات دارای مواد مرطوب کننده خاص، ترکیبات پروتئین و یا روغن ها و امولسیون های خاصی هستند که باعث میشوند بعد از مصرف  پوست دست را نرم کرده و مانع از آسیب رسیدن به پوست می شوند.

 

نگهدارنده ها:

 

این مواد در مقادیر خیلی کم اضافه می شوند به مایع ظرف شویی  تا بتوانند از رشد باکتری ها برای جلوگیری از تغییر رنگ ، رایحه، کاهش عملکرد و جدا شدن اجزا عمل کنند.

 

مواد آنتی باکتریال:

 

در بعضی از موارد خاص برای محافظت از پوست دست کاربرد دارند.

 

 

 


  • ۹۴/۰۲/۲۵
  • mina afshar

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی